9 november 2011

Plåtslagarlärling på SPEED BYGG & PLÅT?


Imorse var vi uppe tidigt, tidigt, och efter en snabb frukost, rastning och matning av djur och påklädning av trötta barn for vi iväg till skolan.

Därifrån åkte vi vidare till Tumba, lämnade min bil, och fortsatte ut på jobb.
Det var lite kyligt i luften så jag hade packat med extra fleecetröja, stickad mössa, vintervantar och extrasockor. Hm, undrar vad jag skall ta på mig när det blir vinter? Min stackars frusna kropp lär bli iskall då termometern kryper nedåt mot noll och mindre. Brr...jag älskar vintern, men...

Det var riktigt roligt att jobba med Peter, och när dagen var slut fortsatte vi några timmar till för att bli klar med det vi gjorde. Det är väl vådan av att vara egenföretagare? Det finns liksom inget början och slut på dagarna. Folk jagar Peter för att få honom till sig, och det rasar in jobb. Det enda problemet med plåtslageri är höjden...men...jag antar att det går att vänja sig.

Rita tog hand om barnen, och när vi kom hem åt vi allihop indisk mat.

Efteråt diskade Rita medan jag röjde undan och borstade barnens tänder. De var så trötta de små liven att ögonen nästan trillade ihop innan de hunnit lägga sig.

Igår natt skrev jag på synopsisen, och hittade massor av extramaterial.
inatt tänker jag fortsätta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...