8 november 2011

Välkommen vinterkyla

Så där ja, nu är jag rustad för vinter med massor av minusgrader och snö upp till höfterna igen.

Idag åkte jag och min lilla bil några mil bort till en JULA-butik och handlade en stor härligt tjock overall, ullstrumpor varav ett par med värme i tårna. Jodå du läste rätt, värmen skapas genom att ett batteri placeras i  skaftet på dem, och sedan ligger en värmedel nere i tån, precis där jag fryser som mest.
En vacker ljusstake hittade jag också, i bronsfärg.
Nöjd tuffade jag hemåt för att hemma plocka upp mina övriga fynd, du vet sådana där vanliga...shampon, Yes i både diskmodell och skurmodell via flaskor med dusch på, och tvättmedel. Idag blev det faktiskt VIA eftersom Peter har aningar om att tvättmedlet vi nu använder är grunden till hans allergiska utslag på låren.

När jag packat upp allt var det dags att sätta sig med datorn och skriva. ha, trodde jag ja...Peter ringer och ber mig leta upp en faktura angående huset, och en annan om företaget SPEED BYGG & PLÅT.

Filurar just nu på om arbetsförmedlingen kan hjälpa mig om jag går som lärling hos Peter, och om han har råd att anställa mig. Det kostar ju trots allt en hel del att ha anställda.
Kikade på kängor idag också, varma sådana, eller rättare sagt det varmaste som gjorts. jag är en riktig fryslort om både händer och fötter, och tänker inte frysa en enda gnutta i år. No way.

Hämtade barnen som vanligt klockan tre, och fick en extra tjej med på köpet som stannade ett tag och lekte, men sedan hämtades hem till sig. Det är bra mysigt med ungar, allrahelst när de är snälla.

Efter en relativt lugn middag fick ungarna glass, och sedan var det dags för läggning. Razmus och Hampuz ville se Piraya-filmen medan jag och Zabine tittade på Nanny Mac Phee. Den var riktigt, riktigt bra, och jag var glad när teven stängdes av.

Nu sover hundarna i soffan, katten på kistan och ungarna i sängarna, så nu...stänger jag av internet och sätter mig med skriveriet.
Ha det gott

2 kommentarer:

  1. Ingen vinter i sikte här i Karlstad ännu...och det får gärna dröja ett tag för min del..
    Klokt att ni inhandlar kläder o skor för vintern. Det där med värme i tårna låter bra.Vi har inte haft Jula här men snart ska ett nybyggt öppna. Tänker att dom har bra grejor där.

    SvaraRadera
  2. Oj, värme i tårna. Det var inte dåligt! Jag köper sockar i Merinoull, de värmer fantastiskt bra!
    Kram Kim

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...