22 februari 2012

Förkyld-fylld av inspiration och skaparlust

Vaknar halv fem av att hundarna vill ut. 
Näsan är täppt och huvudet känns som en klump fylld av smärta.
Kollar temperaturen på samtliga ungar och får olika resultat. Influensan har kopplat greppet och ger sig på samtliga i familjen. Lilleman hostar så illa att han ligger inne hos oss, och jag är inte riktigt lika illa däran, men nästan.

Lägger mig i sängen, men kan inte sova. Manuset pockar på, vill bli skrivet. Jag längtar efter att trycka ned tangenterna.

Klockan sex åker Peter till jobbet, försenad, och jag stiger upp, tar en banan och startar datorn.
Checkar dagens skrivpufftema och fortsätter med min mininovell jag skriver på där.
På facebook hittar jag gratulationer och hejarop från mina internetvänner.

Razzel kommer smygande, sätter på teven och ropar efter halstabletter som jag ger till honom. Zabine sover, och Hampuz sover.

Kollar Tradera en snabbis, mejl och skriver ett blogginlägg.

Utanför fönstret ser jag att snön sjunkit ihop, och hur diverse växter trängt igenom. Attans, jag som skulle åka snowboard.
Vi pratar om att åka till Sälen på sportlovet, men...ha,ha...det blir nog till att vara hemma och kurera hela familjen istället. Men snowboard skall jag åka, snuva eller ej. Vi får väl åka till någon backe här i närheten.
Betalar in avgiften till Razmus sportscamp som han skall var på i sommar, och kollar lite efter något att göra för Zabine.

Nu stänger jag av internet och fortsätter på manuset.
Ha en härlig dag.

1 kommentar:

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...