5 februari 2012

TEMA Ett uppdrag

Jag ser i korten att du har många män efter dig, men svårt att välja. Yrkesmässigt är du förvirrad och söker vägledning, men borde bara titta i dig själv. Svaren på frågorna du ställer är redan besvarade.
Polisyrket verkar inte vara något för dig kära Anitha. Sök dig istället till ett socialt jobb. Då får du använda din naturliga charm och även utnyttja färdigheterna du har.

Vad det gäller män kommer du att vänta i många år innan du bestämmer dig, men då inser du att mannen är den rätta, och att de andra varit träning. På kort tid nedkommer du med tre barn som blir ditt allt.

Ett större uppdrag väntar dig som du inte kan undgå. 

I senare år kommer du Anitha att hitta en ny karriär inom något du alltid haft inom dig.

Ditt liv kommer att ha höga toppar och djupa dalar liksom havet, men du är alltid omtyckt för ditt ljusa sinne och drar ofta till dig människor som har det sämre.

Lycka till i livet, och glöm aldrig att goda gärningar belönas med detsamma.

Så såg brevet ut som jag fick från en så kallad trollgubbe uppe i Lappland. Jag var i tjugoårsåldern och mycket förvirrad vad gällde livet.
Nyinflyttad i storstaden, hade killar i massor, tränade jämt och saknade något, men visste inte vad.

Tjugo år senare hade jag haft en karriär inom elhandeln, fött barn, flyttat tillbaka till tryggheten på landet, och hittat lindring i naturen, men även börjat skriva, och stod med båda fötterna tryggt nedtryckt i myllan.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...