5 februari 2012

Vinterrustning

Okej, jag börjar med att rapportera temperaturen härute. Minus 21 stod den på imorse, men under dagen har det blivit lite varmare.

Jag eldar som besatt, och gör allt för att inte släppa in kylan. Hundarna tar snabba promenader, katten går ut, men kommer in sekunden efter, och jag har stått på ett tak med Peter i en timme iklädd tjocka arktisstövlar, overall och björnfitta. Ha, ha...när vi gick in på Ica-butiken efteråt skrattade personalen åt mig, men tyckte samtidigt att det såg mysigt ut.

När jag kom hem tittade jag på barn-tv, och funderade på pitchen vicecersa manuset. Igår skrev jag på det, men bara några sidor.

Nästa vecka blir fylld av skriveriaktiviteter. På torsdag skall jag på första skrivarkursmötet i Skärholmen, och till helgen åker jag till Norrtälje på något som kallas bokresan. Skall bli mycket intressant att se och höra vad som avhandlas där. Jag vet redan att egenutgivning ligger på schemat.

Ha en god kväll


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...