Hat och en gnutta kärlek. Mitt pågående bok- och filmmanusprojekt

Mitt pågående manusprojekt nr 1:
Romantic-crime romanen Hat och en gnutta kärlek

Benjamin är trettiosju år när han blir gripen efter femton råa våldtäkter som eskalerat till mord. Charlie är trettionio och författarinna.
När förlaget skickar Charlie till fängelset för att skriva en biografi om Benjamin startar de något som är omöjligt att stoppa.

I skriftens spår kommer hemlighet på hemlighet upp och ingen är oskyldig.
En enkel fråga hade kunnat förhindra det som hände den lilla pojken.

Ideén till den här boken kom till mig via media. En liten artikel i en tidning som jag sparade i flera år och aldrig kunde få ur huvudet. Jag undrade ständigt vad som gjort Benjamin till seriemördare och hur han tänkte.
Driven av det har jag gjort grundlig research och läst massor av böcker.
På vägen har jag insett varför Benjamin gjorde det han gjorde, men har svårt att förstå dem runt honom.
Ett barn föds inte ont, eller?31 mars 2012

Nygammal osedd recension av min PAPPERSSKÄRVOR

Det är ju omöjligt att hitta allt som skrivs om mig och mina böcker ute på nätet, men av en händelse var jag inne på sajten Bokdebutant och såg att det inte bara gjorts en recension av min bok, utan två.
Den ena har jag sett tidigare, men den här hade jag inte sett förut.


Och det var inte vilken recension som helst, det var en topprecension som fick mig att nästan gråta av glädje över att ha berört en annan människa så djupt.
Det är det som är min mening med att skriva. Att beröra, få människor som läser det jag skrivit att bli berörd och förförd, älska och hata, tänka och vilja blunda.
Lyckas jag med det en hel bok igenom, då har jag lyckats. Är det via en novell är jag också nöjd.

Med den här recensionen är jag uppe i nio recensioner, varav sju är sådär härligt positiva att jag seglar upp på ett rosa moln av lycka några dagar.
Om jag blir recenserad en gång till blir det en utlottning av ett ex PAPPERSSKÄRVOR

Nu är den på väg till inköpare för bokhandlarna via föreningen Egenutgivarna något jag hoppas blir en brytning in till alla stora bokhandlare.

Och när bokmässan kommer ska jag som vanligt finnas hos PAPERTALK där jag tryckt den via print on demand, och hos Egenutgivarna, som också ska ha en monter där.
Min bok är ganska berest vid det här laget. Den har varit i Göteborg, USA, och Spanien hittills via läsare som köpt den.

Nej min vän, nu ska jag dyka ned i manuset som jag jobbar på för ögonblicket. Hat och en gnutta kärlek som nog blir ett av de värsta böcker som skapats.
Godnattkramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar