11 april 2012

Många barn gör att det blir full fart-steriliserad katt

Vilken dag! 
Jag är alldeles slut i huvudet efter att ha tillbringat dagen med att jaga mina små som hittade på bus i parti och minut.
Lilleman hoppade våghalsigt från Zabines säng ned på golvet. Nu talar vi om en våningssäng alltså.
Om och om igen hoppade den lille spjuvern, och skrattade när jag skällde.
Zabine var helt galen, och full av bus hon med. Hennes bästis Lovis som sov över undrade stundtals om hon inte var riktigt klok. ha, ha...ja herregud i skruven vilken dag.

Som om det inte var nog med stök ringde jag till veterinären angående sterilisering av min älskade katt Zally, och blev nästan beordrad att köra in henne på studs. "Vi har nog svårt att ta henne någon annan dag. Underbemannad du vet."
Det var bara att ösa in fyra busungar i bilen och fara cirka en mil längre bort för att hysta in kattskrället och sedan återvända hem.

Dagen har gått i hundranittio, med lekar av alla de slag, tjafs, slagsmål och gråt, men också skratt så att de kiknar, buserier och fnittrande ungar.

Nu är de sövda, Lovis stannar i natt med för imorgon är skolan stängd...eller...rättare sagt fritis, och då är det roligare att vara här än hos mormor för henne.

I övermorgon kommer en annan kompis till Zabine, och Raz hoppas jag kunna få iväg till en kompis.
Lilla Hampuz får hänga med de andra, och gör det gott och väl. Han har liksom hoppat över bebisstadiet direkt till barnstadiet, och leker med samma saker som de äldre syskonen.

Jag har fått ännu en förfrågan att vara med i en fackbok, och ska fnula på hur jag förmedlar det jag vill säga så bra som möjligt.

Nu ska jag packa ihop internet och skriva på manuset som legat öppet på skrivbordet hela dagen, men inte kunnat bearbetas.

Ha det gott
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...