Hat och en gnutta kärlek. Mitt pågående bok- och filmmanusprojekt

Mitt pågående manusprojekt nr 1:
Romantic-crime romanen Hat och en gnutta kärlek

Benjamin är trettiosju år när han blir gripen efter femton råa våldtäkter som eskalerat till mord. Charlie är trettionio och författarinna.
När förlaget skickar Charlie till fängelset för att skriva en biografi om Benjamin startar de något som är omöjligt att stoppa.

I skriftens spår kommer hemlighet på hemlighet upp och ingen är oskyldig.
En enkel fråga hade kunnat förhindra det som hände den lilla pojken.

Ideén till den här boken kom till mig via media. En liten artikel i en tidning som jag sparade i flera år och aldrig kunde få ur huvudet. Jag undrade ständigt vad som gjort Benjamin till seriemördare och hur han tänkte.
Driven av det har jag gjort grundlig research och läst massor av böcker.
På vägen har jag insett varför Benjamin gjorde det han gjorde, men har svårt att förstå dem runt honom.
Ett barn föds inte ont, eller?9 april 2012

Mitt bidrag till kapitel 1:s novelltävling, och mina planer för framtiden.

Jag har fått jättefina recensioner av min novell Dödens ängel som finns med i kapitel 1:s novelltävling den här månaden.
Var själv med och tävla eller bara läs den och kommentera.

Idag blir det en sådan där bygga-hus-dag igen. Peter och jag ska sätta panel, både vanlig och lockpanel som sitter på den.
Solen lockar utanför fönstret, men det snöade nyss. Ha, ha...aprilväder...jomenvisst är det det. Det är nästan som att vädergubbarna retas med oss. Ena dagen strålande sol, andra bitande kalla vindar och snö, eller till och med elaksinnade hagel som vräker sig ned över himlen och landar på jorden.

Inatt skrev jag på ett inlägg jag har äran att få ha med i en nyskriven bok. Inga detaljer ännu. Jag berättar när allt är klart. Nämner lite snabbt att det handlar om Ann Ljungbergs nya bok om bokutgivning.
I juni kommer en antologi ut via Hälsingeskrivarna där jag har en novell med, och ska stå på gatan i Söderhamn under bokbordsdagen för att marknadsföra den.

Lite senare kommer det ut ännu en bok där jag har varit med, men utgivningsdatumet är än så länge luddigt.

Ha en härlig dag
kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar