5 maj 2012

En ickeskrivande dag fylld av gammalt sågspån

Idag har jag rivit gästhus. Inifrån.
Tanken är att det ska bli min skrivarstuga och kontor.
Båda grabbarn har hjälpt till, och förutom ett klämt finger, några stickor i handen, och ett huvud som tjongat i fönsterkarmen så har vi inte gjort illa oss.
Samtidigt som jag och ungarna rivit väggarna och delvis golvet har jag eldat upp det vi tagit bort.

Just nu har vi tagit väck 11/2 vägg, och har hitta flera getingbon, en gammal växt (Jo jag skojar inte, en levande växt har tagit sig in i väggen och sedan växt därinne upp till taket..
Fönsterkarmarna har jag också tagit bort.

Skrivandet har jag inte hunnit med idag. Däremot rensade jag landen innan barnen ville ha något att göra och fick börja med gästhuset, och naturligtvis...hojtade de på hjälp gång på gång, och jag hamnade där jag med.

Däremot skrev jag igår. Flera sidor till och med. Men namnet på boken är inte klart än. TRE ÄNGLAR OCH TRE MIRAKEL är ju tyvärr upptaget redan, så jag måste fundera på det där ett tag.

Ikväll har vi tittat på Indiana Jones filmen och förfasat oss över rum fyllda med råttor, ormar och lejon, vatten i mängder och olja i en grotta. Jodu, han vet hur man underhåller en publik.

Nu ska jag skriva offerter till Peters jobb, sedan glida tillbaka en sisådär elva år och försöka minnas hur det var då.

Ha det gott
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...