16 juni 2012

Mingel med innehåll och substans-Novelltävling-Ann ljungberg

Jag var ju på mingel på Vulkan i veckan.
Det jag slogs av var att det inte hände något.
Till skillnad mot Ann Ljungbergs underbara träffar där vi får stifta bekantskap med olika författare och får massor av innehåll, så var Vulkans mingel bara...just mingel.
Jag hade gärna hört någon av deras användare berätta om sig själv, och vad som fanns att välja på. Hur hon eller han blivit hjälpt, och slutresultatet. Vilket är extremt viktigt om jag ska lägga ex antal tusen på min bokutgivning.

Det var god mat, mysiga, men små lokaler, och trevliga människor, men tomt.
Ann bjuder mer på sig själv, fyller oss som lyssnar med tips och frågor. Låter de som lyckats komma genom nålsögat hos förlagen berätta hur de gjorde. Kort sagt informerar och peppar sina skrivarvänner på ett nästan magiskt sätt.
I dagarna fick jag det här mejlet från henne:
Novelltävling

Skriv en novell på temat LEVA SIN DRÖM!

Förstapristagaren vinner skrivarkurs och boende i Las Palmas, samt ett resebidrag på 1500 kr. (värde 10000 kr) De 20 bästa bidragen vinner en plats i antologin "Leva sin Dröm" som kommer ut i december och författarna får möjlighet att köpa 10 böcker var till tryckpris + frakt (= julklapparna räddade)!

Temat för novelltävlingen är alltså att leva sin dröm. Novellerna kan vara självbiografiska eller helt påhittade. Lev ut dina fantasier eller låt en karaktär leva ut. Huvudsaken är att det är berättelser som spritter av livsglädje och inspiration. Max 10000 ord.

Tävlingsinstruktioner:

1. Berätta för omvärlden om tävlingen! Blogga, facebooka, twittra, youtuba - eller något annat som syns - den här länken. (det blir ett FINT bonuspris för alla som har kreativa sätt att sprida tävlingen  - även om du inte skickar in någon novell.
Låt mig veta vad du gjort för att sprida informationen -senast 1 augusti. (bidrag som inte delat informationen hamnar tyvärr utom tävlan) Använd gärna hashtag #levasindröm i sociala medier

2. Skicka ditt bidrag till novelltävlingen senast 15 augusti till novell@annljungberg.se- i PDF, rtf eller Word-format

(De som redan anmält sig till kursen i Las Palmas är naturligtvis välkomna att delta i tävlingen och har möjlighet att vinna tillbaka kursavgift mm)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...