5 november 2012

Erotisk novell-7-ungdomlig lättja

”Såååå du gillar tjejer?”
Ove drar med handen över den unga tjejens lår medan han talar. Lisa är precis fyllda tjugofem och en av de där nya tuffa brudarna som är piercade både här och där. Hon är för tillfället enkelt klädd i en vit kaftan med guldbroderier och ett par söta sandaler. Klädseln rimmar väldigt illa med hennes tuffa framtoning och Ove känner sig vansinnigt attraherad av motsatserna han ser. Lisas röda hår är vridet i tjocka spiraler och hoptovat. Ove har hört någonstans att det kallas för rastaflätor, men är inte riktigt säker.
Lisa skrattar och han ser att hennes hörntand har en liten guldstjärna. Den rosa tungan är genomborrad av en silverstav och han hör den lilla kulan slå mot tänderna när hon pratar. ”Nej, jag gillar killar”, säger Lisa, ler och blinkar flirtigt med ena ögat.
För en kort sekund ser han sig själv ligga på rygg medan hon tar hans lem i munnen. Ove kan känna hur den lilla kulan kittlar ollonet och blundar medan kåtheten rister genom hans kropp. Lisa lägger handen över hans och tittar honom i ögonen. ”Mycket”, lägger hon till och drar med tummen över den lilla gropen mellan tumbasen och pekfingerbasen.
Ove väntar tyst på nästa drag från Lisas sida, och drar med pekfingret över hennes nakna hals vidare ned mot bröstvårtan som uppnosigt retar honom. Hans hand darrar och Ove hör att hennes andning hoppar till när han fortsätter nedåt med fingret. ”Skall jag sluta?” Rösten är hes och när hon sakta skakar på huvudet lyfter han sin andra hand för att dra den över Lisas röda hår. ”Du är vacker.” Ove skjuter den långa luggen åt sidan för att se hennes ögon. ”Men det har du väl hört förut? Eller hur?”
Lisa ler försiktigt och skakar på huvudet.
Det mörknar snabbt utanför fönstret och de hör ett lågt mullrande som eskalerar till att innehålla starka blixtar. Det känns som om de blir elektrifierade och när ljuset plötsligt försvinner och de bara ser varandra som två skuggor lägger Lisa sin kind mot Oves och tar hans hand. ”Kom!”
Han låter sig ledas genom mörka korridorer och hör plötsligt hög operamusik. ”Bor du här?” Ove är försiktig med var han sätter fötterna, och urskiljer bara några underliga figurer som står vid sidan av sängen.
 ”Lägg dig ned.” Lisas röst är fylld av värme och han tvekar bara några sekunder innan han gör henne till viljes. Ett lågt klirrande av metall hörs när hon böjer sig ned under sängen för att hämta något.
Ove lägger sin hand på hennes nästan bara stjärt som syns när kaftanen dras uppåt.
”Nej låt bli mig. Lägg dig ned…alldeles stilla.” Hon tittar på honom och han ser hennes vita tänder blänka till i blixtskenet. ”Det är något magiskt med blixtar…jag kan inte förklara, men…” Lisa tystnar och sänker blicken. ”Jag känner mig så levande.”
Ove lutar sig över henne och pussar hennes örsnibb. ”Hur kan någon som är så vansinnigt sexig som du vara singel? Eller? Du kanske har kille?”
Hans andedräkt studsar in i örat och gör henne väl medveten om hans manlighet. Lisas erfarenhet var dittills bara några grabbar i samma ålder som henne själv. De hade varit lika osäkra som Lisa och stoppat in den för att snabbt komma, och generat be om ursäkt efteråt medan de snabbt kröp i sina jeans.
Hon lägger sig på sidan ansikte mot ansikte med Ove och ber honom sträcka fram händerna. De silverfärgade handfängslena klickar snabbt ihop och hon ser förvåning i hans ansikte. Hennes händer vandrar över Oves underliv och den korta dragkedjan böljar av lemmen som får eget liv. Hon placerar sin fot över hans höft och för ned hans låsta händer till sitt underliv. ”Vill du ha?” Lisa lutar tillbaka huvudet och njuter när han för in sitt ena finger i hennes våta underliv. Flämtande lägger hon sin hand över hans lem och stryker den fram och tillbaka. Han är hård och hon känner att det darrar under handen. ”Såååå…du vill ha mig?” Lisas röst är lite kaxig, men hes. Hon sätter triumferande tummen mot hans ollon och gnider den runt, runt. ”Snart…snart…vänta…” Hela underlivet är fyllt av virvlande strömmar och hon har svårt att koncentrera sig.
Oves fingrar gräver, hårt omväxlande med mjukt. Han trycker hela sin kropp mot hennes. Ögonen är dimmiga av åtrå.
Lisa drar upp hans händer och tittar honom djupt i ögonen. ”jag vill ha dig djupt i mig…djupt…”
Göran nickar oförmögen att prata. Vill bara ha henne nära, nära.
Lisa glider ned över hans lem suckar behagfullt och drar sig ifrån, skjuter höfterna mot honom, öppnar sig som en blomma och tar emot all kraft han besitter. För varje stöt kommer han djupare och djupare. Genom Lisa drar en eld av hetta och hon känner kroppen rista till, men har ännu inte fått nog och trycker sig närmre.
Göran skriker högt när han når klimax och Lisa trycker in sina naglar i hans rygg så att det blir djupa sår.
Efteråt finns bara tystnad och djupa andetag i rummet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...