Hat och en gnutta kärlek. Mitt pågående bok- och filmmanusprojekt

Mitt pågående manusprojekt nr 1:
Romantic-crime romanen Hat och en gnutta kärlek

Benjamin är trettiosju år när han blir gripen efter femton råa våldtäkter som eskalerat till mord. Charlie är trettionio och författarinna.
När förlaget skickar Charlie till fängelset för att skriva en biografi om Benjamin startar de något som är omöjligt att stoppa.

I skriftens spår kommer hemlighet på hemlighet upp och ingen är oskyldig.
En enkel fråga hade kunnat förhindra det som hände den lilla pojken.

Ideén till den här boken kom till mig via media. En liten artikel i en tidning som jag sparade i flera år och aldrig kunde få ur huvudet. Jag undrade ständigt vad som gjort Benjamin till seriemördare och hur han tänkte.
Driven av det har jag gjort grundlig research och läst massor av böcker.
På vägen har jag insett varför Benjamin gjorde det han gjorde, men har svårt att förstå dem runt honom.
Ett barn föds inte ont, eller?22 januari 2013

RaZaHa förlag-hostiga barn-nya hemsidor

Idag har jag jobbat hela dagen med att försöka få ihop en shysst hemsida till mitt nya projekt RaZaHa förlag där jag presenterar min böcker och så småningom hoppas kunna presentera nya e-böcker, både barnböcker och fackböcker inom skrivande och filmmanusskrivande.
Än så länge ligger sidan dold, men snart, snart bjuder jag in dig.
I framtiden är det tänkt att jag ska ge ut andra författares böcker, men än så länge ligger jag lågt.

Hela familjen är hemma och barnen hostar ikapp med Peter. Men det märks att de inte är så sjuka längre. Rastlöst driver de från den ena till den andra delen av huset, busar med varandra och hundarna om vartannat.

Tyvärr verkar det som om jag också åker på eländet. Halsen värker och öronen börjar göra sig påminda.

Nåja, det återstår att se hur det går med den saken. Time will tell

Peter sitter med Razmus och pluggar. Han är både hes och hostig men försöker ändå hjälpa Raz som inte alls har någon lust att göra någonting alls. Jo, spela. Det vill han jämt.

Vi har försökt ringa till Telia hela dagen, men bara mötts av en upptagetsignal. Det är synd att det inte finns något alternativ till dem. Här ute finns det inga andra som fungerar ännu.

Nu ikväll ska jag ta mig an att fixa till min hemsida. Eftersom jag bytt efternamn, eller rättare sagt fått ett till måste jag ändra alltihop.

Ha en bra kväll.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar