12 april 2013

Åka bil med barn-intressanta tidningar-sociala medier

Att ta sig från A till B med en ungskock i bilen är inte lätt.
Idag har vi förpassat oss via köer, köer, köer genom stan till Norrtälje.
På den sträckan har Zabine kräkts, Razmus slagit Hampuz, Hampuz slagit Razmus och viceversa. En helt vanlig biltur med familjen Meijer. Ha, ha...det är ju tur att det är värt resan.
Nu sitter tre troll framför teven och tittar på StarWars för första gången i sitt liv. Samtliga är så fascinerade att de inte svarar på tilltal.
Peter och jag har nu packat upp alla kläder, all mat och en hel massa leksaker, cd-skivor och frukt.
Han ska nämligen bo här hela nästa vecka för att fortsätta lägga taket på stugan/huset vi bor i just nu.
I helgen ska vi påbörja arbetet med att först lyfta upp all plåt som vi knäckt till skivor och sen sätta fast det.
Vi möttes av regn i Tumba och det följde oss hit, men nu har det lagt av och jag hoppas, hoppas att det inte kommer tillbaka. Det blir både halt och kallt om det regnar.

Jag tänkte passa på att skriva på kvällarna när resten av familjen gör sitt.
Med på resan har jag senaste numret av Internetworld, Creative Suite Guiden, Forskning&framsteg,GÅRD & TORP, Allas veckotidning, Historiska ögonblick, Må bra, och Allt om vetenskap.
Hm, om jag stannar här några veckor kanske jag hinner med allt jag tänkt mig. jag kan bara inte låta bli att köpa tidningarna när det står något som intresserar mig.
I Allt om vetenskap berättar de att det kommit nya solceller som faktiskt är billigare, och det är just det vi ska skaffa framöver. 
I Må bra snackar de om effektiva naturmedel. 
I tidningen Historiska ögonblick skriver de om hur piraterna levde i Karibien OCH om Ku klux klan, två områden som intresserar mig och förekommer i ett framtida manus.
Allas veckotidning har jag köpt för att läsa deras noveller och få exempel på vad de vill ha.Jag fick dessutom en fröpåse med.
GÅRD & TORP köper jag bara för att den dignar av tips för oss som bygger i gammal stil.
Forskning & framsteg köpte jag för att jag gillar den stenhårt. Jag lär mig så otroligt mycket av den.
Creative Suite Guiden handlar om hur man gör appar till Iphone och androider och mycket, mycket annat. Den gillar jag också mycket.
Internet World är en källa till ständigt vetande om sociala medier, och hur man som företag lyckas bli sedd. Den här gången fick jag med en liten folder med tips hur du skickar och utvärderar e-post som ger resultat. (Jag prenumererar för att inte missa några nummer)

Nu har jag en liten parvel som pockar på min uppmärksamhet och vill upp i knäet. Så nu lämnar jag dig.
Ha en härlig kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...