Hat och en gnutta kärlek. Mitt pågående bok- och filmmanusprojekt

Mitt pågående manusprojekt nr 1:
Romantic-crime romanen Hat och en gnutta kärlek

Benjamin är trettiosju år när han blir gripen efter femton råa våldtäkter som eskalerat till mord. Charlie är trettionio och författarinna.
När förlaget skickar Charlie till fängelset för att skriva en biografi om Benjamin startar de något som är omöjligt att stoppa.

I skriftens spår kommer hemlighet på hemlighet upp och ingen är oskyldig.
En enkel fråga hade kunnat förhindra det som hände den lilla pojken.

Ideén till den här boken kom till mig via media. En liten artikel i en tidning som jag sparade i flera år och aldrig kunde få ur huvudet. Jag undrade ständigt vad som gjort Benjamin till seriemördare och hur han tänkte.
Driven av det har jag gjort grundlig research och läst massor av böcker.
På vägen har jag insett varför Benjamin gjorde det han gjorde, men har svårt att förstå dem runt honom.
Ett barn föds inte ont, eller?28 april 2013

En början-314

Linda lade sig tveksamt på operationsbordet och gled med blicken över männen som stod runt det. Vad har jag för val? tänkte hon. Dö, eller överleva och bli invalid för livet?
En av de mörkhyade männen pekade på hennes amulett runt halsen och tecknade att hon skulle ta av den. De vita tänderna lyste som av sig själva.
Linda öppnade den tjocka guldlänken och lade amuletten i handen. Stängde handen några sekunder och blundade. Ska jag dö i det här vackra landet? tänkte hon och tittade ut över palmerna utanför fönstret.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar