21 maj 2013

Egen härd är guld värd

Igår jobbade jag inte. Istället skrev jag och klippte vår gigantiska gräsmatta.

Peter byggde på vår nya balkong. Visst blir det fint?

Det hann bli sent innan vi var klara och käkade. Solen lyste hela dagen och värmen var nästan outhärdlig. Svetten rann på oss båda två. Det verkar som om jag klarar av värmen sämre nu när jag åldrats. Det är inte lika kul med solhetta längre.

På natten jobbade jag intensivt med att försöka komma in på nätet, men gav upp efter att ha kastats ut gång på gång. Jäkla Telia. Jäkla internet, väste jag och jobbade istället med texter.
Klockan halv fyra väckte jag Peter i soffan och la mig. Ha, ha...ibland blir det lite för sent.

Nu på morgonen skiner solen igen, trots hot om oväder. Luften har svalnat och barnen sitter och tittar på teve. Idag skulle Zabine ut och gå, men kan inte på grund av ett elakt skavsår. Lilleman har magsjuka dagiskompisar och Razmus hostar illa. Jag skippar snabbt alla planer på att ta dem till skolan.
Vi är ändå lediga, både jag och Peter.

Nu har jag gått igenom nättidningarna för att läsa om Husbybråken, orkanen i USA och alla andra hemskheten. Nu... är det dags för frukost.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...