Hat och en gnutta kärlek. Mitt pågående bok- och filmmanusprojekt

Mitt pågående manusprojekt nr 1:
Romantic-crime romanen Hat och en gnutta kärlek

Benjamin är trettiosju år när han blir gripen efter femton råa våldtäkter som eskalerat till mord. Charlie är trettionio och författarinna.
När förlaget skickar Charlie till fängelset för att skriva en biografi om Benjamin startar de något som är omöjligt att stoppa.

I skriftens spår kommer hemlighet på hemlighet upp och ingen är oskyldig.
En enkel fråga hade kunnat förhindra det som hände den lilla pojken.

Ideén till den här boken kom till mig via media. En liten artikel i en tidning som jag sparade i flera år och aldrig kunde få ur huvudet. Jag undrade ständigt vad som gjort Benjamin till seriemördare och hur han tänkte.
Driven av det har jag gjort grundlig research och läst massor av böcker.
På vägen har jag insett varför Benjamin gjorde det han gjorde, men har svårt att förstå dem runt honom.
Ett barn föds inte ont, eller?14 maj 2013

En början-329

"En hemhjälp?" utbrast Emil och stoppade in en snus under läppen. "Såna trodde ja inte existerade längre, men...jo, jo, visst kan jag ta emot en sån om det behövs. Förresten så klarer ja mäj perfekt utan kvinnfolk i stugan. Helt dum i huvet har ja inte blitt än inte."
"Snälla herr Arvidsson. Det är för ert eget bästa. Sänglakanet verkar ha legat flera veckor och maten i kylen var full av mögel. Med hjälp av oss kan ni bo kvar här i huset några år till."
"Va köster de då?", muttrade Emil och tittade runt i rummet där det mesta hamnat på golvet. Tanterna som ringt på dörren hade vänt upp och ned på det mesta, men han måste medge att det luktade bra mycket godare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar