29 maj 2013

Jobb-blommor och annat

God morgon.
Gårdagen tillbringade jag ute i Norrtälje. Vi satte rännor på ett tak.
När vi for hem stannade vi vid flygfyren och handlade glass...och såg att de sålde pensel. De vet de där färgglada små sötnosarna som alltid gör en glad. Vi köpte trettio stycken.

Zabine hade åkt hem till en kompis och skulle hämtas likväl som Razzel som var på skolan.
Peter och jag bar över alla blommor till min bil och medan jag passade dem så att inte hundarna hoppade på blommorna hämtade han Razmus.
Zabine badade i en pool när vi kom till kompisen. Och ville INTE åka hem. Det blev en lång scen med gråt och trotsiga ord innan jag äntligen kunde fara hemåt.

Hampuz somnade och ville inte kliva ur bilen hemma. Efter lite käk gick jag ut och planterade några Björnbär jag inte hunnit få ner och pensel i massor.
Plötsligt regnade det. Inte hårt och kallt, bara mjukt, ljummet sommarregn.
Efter som det började bli sent körde jag in barnen och bad Razmus lägga de små. Ha, ha...vilken ouppnåelig dröm det var. Jag hade tänkt plantera alla igår. Naturligtvis blev det stök och bök.
Vid halv tio låg de och lyssnade på en saga.

Peter som varit iväg och måttat ett jobb kom hem strax efter.
Kvällen rasade iväg och jag hann ingenting.

Idag ska jag fixa i min kunds trädgård. Den kära Marianne med den fantastiska trädgården. Tyvärr regnar det till och från så det där med gräsklippning kan bli lite komplicerat. Vår gräsmatta har också dragit iväg. Den växer som ett jehu.


P.s Om du missade mitt inlägg om workshopen creative screenwriting jag var på i förrgår hittar du den under länken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...