Hat och en gnutta kärlek. Mitt pågående bok- och filmmanusprojekt

Mitt pågående manusprojekt nr 1:
Romantic-crime romanen Hat och en gnutta kärlek

Benjamin är trettiosju år när han blir gripen efter femton råa våldtäkter som eskalerat till mord. Charlie är trettionio och författarinna.
När förlaget skickar Charlie till fängelset för att skriva en biografi om Benjamin startar de något som är omöjligt att stoppa.

I skriftens spår kommer hemlighet på hemlighet upp och ingen är oskyldig.
En enkel fråga hade kunnat förhindra det som hände den lilla pojken.

Ideén till den här boken kom till mig via media. En liten artikel i en tidning som jag sparade i flera år och aldrig kunde få ur huvudet. Jag undrade ständigt vad som gjort Benjamin till seriemördare och hur han tänkte.
Driven av det har jag gjort grundlig research och läst massor av böcker.
På vägen har jag insett varför Benjamin gjorde det han gjorde, men har svårt att förstå dem runt honom.
Ett barn föds inte ont, eller?3 juni 2013

En början-346

Madame Flaundry tittade ut över sina anställda. Det var extremt viktigt att kläderna satt som de skulle idag. Prinsen skulle komma och det gällde att han gillade det han såg. Tänk om jag blir kunglig hovleverantör? tänkte hon och såg att den lilla rödhåriga nippertippan inte kommit ännu. De andra flickorna stod med rak rygg och tittade uppåt mot den lilla avsatsen där madame stod. Deras långa kjolar var sedesamt nedfällda i väntan på showen där allt skulle falla av. Det enda som fick kvarbli var skorna. Höga, svarta blankputsade intill fulländning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar