Hat och en gnutta kärlek. Mitt pågående bok- och filmmanusprojekt

Mitt pågående manusprojekt nr 1:
Romantic-crime romanen Hat och en gnutta kärlek

Benjamin är trettiosju år när han blir gripen efter femton råa våldtäkter som eskalerat till mord. Charlie är trettionio och författarinna.
När förlaget skickar Charlie till fängelset för att skriva en biografi om Benjamin startar de något som är omöjligt att stoppa.

I skriftens spår kommer hemlighet på hemlighet upp och ingen är oskyldig.
En enkel fråga hade kunnat förhindra det som hände den lilla pojken.

Ideén till den här boken kom till mig via media. En liten artikel i en tidning som jag sparade i flera år och aldrig kunde få ur huvudet. Jag undrade ständigt vad som gjort Benjamin till seriemördare och hur han tänkte.
Driven av det har jag gjort grundlig research och läst massor av böcker.
På vägen har jag insett varför Benjamin gjorde det han gjorde, men har svårt att förstå dem runt honom.
Ett barn föds inte ont, eller?22 juli 2013

En början-390

Jag var sexton år och fortfarande okysst. Skandal, jag vet men jag hade inte träffat han med stort h ännu. Den som fångat mitt hjärta och tagit det i sina händer. Jag klädde mig fortfarande som ett barn, sa mina vänner och jag älskade att behålla min vita oskuldsfullhet - vara den som sist invigdes i vad det innebar att vara kvinna. 
Sommaren började lida mot sitt slut och mina båda väninnor gick hand i hand med sin pojkvänner. Vid min sida gick Leo, en pojke på hela arton år. Nyinflyttad från USA, ett land jag bara läst om. Hans mörka hår lockade sig i nacken och de kraftiga, brunbrända händerna lekte med remmen på väskan jag bar över ena axeln.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar