2 september 2013

Försovning-stress-konstaterande

Imorse vaknade jag som vanligt när klockan skrällde igång, men klev inte upp. Istället lade jag mig igen och drog täcket över huvudet. Det regnade på fönsterblecket och jag somnade om.
En timme senare vaknade jag med ett ryck, tittade på klockan som stod på 7.30. Panik! Som vanligt när man blir stressad gjorde jag allting på samma gång. Under tiden kläderna kläs på skriker jag på barnen och börjar duka. Ha, ha...hur tror du det fungerade? Inte alls.
Det är första gången på tio år som jag är försenad till skolan. Vi brukar oftast vara i god tid.

Ytterligare en timme senare sitter barnen i bilen. regnkläderna sitter på, men det var fyllt av motvilja att göra det. 
Jag går ut med hundarna medan Peter kör ungarna. Egentligen skulle jag ha klippt äppelträd hos en kund idag, men regnet gör att jag väljer städning på ett företag istället. Städning ja - igår skurade jag vårt kök från topp till tå och hade precis börjat med fönstren när Peter och ungarna kom hem. Det doftade citronajax i hela huset.

Idag ska Razzel börja sångskola och det ska bli mycket intressant att höra vad läraren säger om hans röst. Han är grym på att sjunga opera, släng dig i väggen Malena Ernman.

Nu ska jag ladda för att skriva offerter åt Peters kunder. Han kommer alldeles strax hem igen.
Ha en underbar dag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...