Hat och en gnutta kärlek. Mitt pågående bok- och filmmanusprojekt

Mitt pågående manusprojekt nr 1:
Romantic-crime romanen Hat och en gnutta kärlek

Benjamin är trettiosju år när han blir gripen efter femton råa våldtäkter som eskalerat till mord. Charlie är trettionio och författarinna.
När förlaget skickar Charlie till fängelset för att skriva en biografi om Benjamin startar de något som är omöjligt att stoppa.

I skriftens spår kommer hemlighet på hemlighet upp och ingen är oskyldig.
En enkel fråga hade kunnat förhindra det som hände den lilla pojken.

Ideén till den här boken kom till mig via media. En liten artikel i en tidning som jag sparade i flera år och aldrig kunde få ur huvudet. Jag undrade ständigt vad som gjort Benjamin till seriemördare och hur han tänkte.
Driven av det har jag gjort grundlig research och läst massor av böcker.
På vägen har jag insett varför Benjamin gjorde det han gjorde, men har svårt att förstå dem runt honom.
Ett barn föds inte ont, eller?24 januari 2014

En början-554

Någon hade satt klädnypor överallt på kattungen. Den sprang skrikande runt, runt på gräsmattan och gjorde allt för att bli av med det som gjorde ont, men lyckades bara få bort enstaka nypor.
Jag bodde på andra våningen och förstod först inte vad det var. Kunde det vara ett litet barn, eller några katter som slogs, tänkte jag och gav min katt Lovisa en snabb smekning när jag passerade henne. När jag öppnade fönstret och såg kattungens belägenhet skyndade jag mig ut på gården och fångade in djuret. Nyporna hade gjort sår i öronen och kattungen darrade av skräck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar