Hat och en gnutta kärlek. Mitt pågående bok- och filmmanusprojekt

Mitt pågående manusprojekt nr 1:
Romantic-crime romanen Hat och en gnutta kärlek

Benjamin är trettiosju år när han blir gripen efter femton råa våldtäkter som eskalerat till mord. Charlie är trettionio och författarinna.
När förlaget skickar Charlie till fängelset för att skriva en biografi om Benjamin startar de något som är omöjligt att stoppa.

I skriftens spår kommer hemlighet på hemlighet upp och ingen är oskyldig.
En enkel fråga hade kunnat förhindra det som hände den lilla pojken.

Ideén till den här boken kom till mig via media. En liten artikel i en tidning som jag sparade i flera år och aldrig kunde få ur huvudet. Jag undrade ständigt vad som gjort Benjamin till seriemördare och hur han tänkte.
Driven av det har jag gjort grundlig research och läst massor av böcker.
På vägen har jag insett varför Benjamin gjorde det han gjorde, men har svårt att förstå dem runt honom.
Ett barn föds inte ont, eller?19 februari 2014

En början-579

Sjuttonårige Christoffer släppte blicken på Anna den underbara och tittade ut över fotbollsplanen. Tessa och Nora hade ett förvånansvärt bra fotarbete och Sandra hade vuxit mycket sedan hon började i gänget. Det skulle nog bli bra det här. Ändå, tänkte han och blåste i pipan när fotbollen än en gång gick ut över linjen och in i publiken. Om tjejerna fick mer självförtroende och vågade ta för sig mer kunde de hamna ganska högt på listan. Christoffer spände armmusklerna och drog i sin randiga domartröja. Han kände sig obekväm i rollen som ledare, men ett löfte var ett löfte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar