Hat och en gnutta kärlek. Mitt pågående bok- och filmmanusprojekt

Mitt pågående manusprojekt nr 1:
Romantic-crime romanen Hat och en gnutta kärlek

Benjamin är trettiosju år när han blir gripen efter femton råa våldtäkter som eskalerat till mord. Charlie är trettionio och författarinna.
När förlaget skickar Charlie till fängelset för att skriva en biografi om Benjamin startar de något som är omöjligt att stoppa.

I skriftens spår kommer hemlighet på hemlighet upp och ingen är oskyldig.
En enkel fråga hade kunnat förhindra det som hände den lilla pojken.

Ideén till den här boken kom till mig via media. En liten artikel i en tidning som jag sparade i flera år och aldrig kunde få ur huvudet. Jag undrade ständigt vad som gjort Benjamin till seriemördare och hur han tänkte.
Driven av det har jag gjort grundlig research och läst massor av böcker.
På vägen har jag insett varför Benjamin gjorde det han gjorde, men har svårt att förstå dem runt honom.
Ett barn föds inte ont, eller?25 februari 2014

En början-584

Volymen på musiken var så hög att det krasade i högtalarna. Pulsen från sångerskans röst föll i mjuka vågor mot de dansande ungdomarna. En mörkhyad lång tjej var mest aktiv. Hon studsade upp och ned, for hit och dit över golvet med fötterna hårt sammanpressade för att inte ramla. Tipset om tillställningen hade jag fått från en annan reporter. Hon ringde mig sent en kväll och sa att nu var det på gång igen - rullskridskopartyt alla pratade om. Det hände två gånger om året och lokalen var hemlig tills det startade. Då gick drevet på Facebook bland hemliga grupper.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar