Hat och en gnutta kärlek. Mitt pågående bok- och filmmanusprojekt

Mitt pågående manusprojekt nr 1:
Romantic-crime romanen Hat och en gnutta kärlek

Benjamin är trettiosju år när han blir gripen efter femton råa våldtäkter som eskalerat till mord. Charlie är trettionio och författarinna.
När förlaget skickar Charlie till fängelset för att skriva en biografi om Benjamin startar de något som är omöjligt att stoppa.

I skriftens spår kommer hemlighet på hemlighet upp och ingen är oskyldig.
En enkel fråga hade kunnat förhindra det som hände den lilla pojken.

Ideén till den här boken kom till mig via media. En liten artikel i en tidning som jag sparade i flera år och aldrig kunde få ur huvudet. Jag undrade ständigt vad som gjort Benjamin till seriemördare och hur han tänkte.
Driven av det har jag gjort grundlig research och läst massor av böcker.
På vägen har jag insett varför Benjamin gjorde det han gjorde, men har svårt att förstå dem runt honom.
Ett barn föds inte ont, eller?26 februari 2014

Onsdag-sportlov

Imorse steg jag upp tidigt trots att vi har sportlov. Jag hämtade nämligen Hampuz kompis. Vi hade bestämt mötesplats ca 7 km härifrån. Hampuz klädde gäspande på sig ett par byxor, en tröja och en jacka, sedan försökte han trä på sig kängorna utan att öppna dem.
Ha, ha...lilla tröttmössan var bestämt uppe för sent igår.
Vi har haft och har extrabarn här hemma. Det är inte alla föräldrar förunnat att kunna vara hemma då barnen har lov. Det kostar.
Igår eftermiddag och kväll städade jag ett företag och är idag öm som attan i skurmusklerna. 
Just i detta ögonblick väntar jag på att småttingarna ska bli klara med en spelomgång så jag får börja min redigering igen. Peter har dragit till simhallen med våra två äldsta plus ett extrabarn, och lär inte komma hem på några timmar. Det gäller att passa på.

Ha en underbar dag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar