Hat och en gnutta kärlek. Mitt pågående bok- och filmmanusprojekt

Mitt pågående manusprojekt nr 1:
Romantic-crime romanen Hat och en gnutta kärlek

Benjamin är trettiosju år när han blir gripen efter femton råa våldtäkter som eskalerat till mord. Charlie är trettionio och författarinna.
När förlaget skickar Charlie till fängelset för att skriva en biografi om Benjamin startar de något som är omöjligt att stoppa.

I skriftens spår kommer hemlighet på hemlighet upp och ingen är oskyldig.
En enkel fråga hade kunnat förhindra det som hände den lilla pojken.

Ideén till den här boken kom till mig via media. En liten artikel i en tidning som jag sparade i flera år och aldrig kunde få ur huvudet. Jag undrade ständigt vad som gjort Benjamin till seriemördare och hur han tänkte.
Driven av det har jag gjort grundlig research och läst massor av böcker.
På vägen har jag insett varför Benjamin gjorde det han gjorde, men har svårt att förstå dem runt honom.
Ett barn föds inte ont, eller?3 april 2014

En början-612

Min barndom var för jävlig. Farsan drog samma dag jag fyllde fem, och morsan söp. Vi var den ultimata utmaningen för socialen. Syrran flyttade till en fosterfamilj och fick det något bättre, men rymde efter ett år. 
Idag bor jag i en egen lägenhet. Några av mina vänner vet hur jag hade det som liten, men de flesta anar inte ens. Jag knegar på ett bageri och åker utomlands en , ibland två gånger per år.
Egentligen har jag det ganska bra.
Veckan efter att jag fyllde sexton ringde farsan. Han presenterade sig inte ens, bara hasplade ur sig att jag måste komma till fiket nere på hörnet. Att jag skulle ta med mig passet och pengar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar