Hat och en gnutta kärlek. Mitt pågående bok- och filmmanusprojekt

Mitt pågående manusprojekt nr 1:
Romantic-crime romanen Hat och en gnutta kärlek

Benjamin är trettiosju år när han blir gripen efter femton råa våldtäkter som eskalerat till mord. Charlie är trettionio och författarinna.
När förlaget skickar Charlie till fängelset för att skriva en biografi om Benjamin startar de något som är omöjligt att stoppa.

I skriftens spår kommer hemlighet på hemlighet upp och ingen är oskyldig.
En enkel fråga hade kunnat förhindra det som hände den lilla pojken.

Ideén till den här boken kom till mig via media. En liten artikel i en tidning som jag sparade i flera år och aldrig kunde få ur huvudet. Jag undrade ständigt vad som gjort Benjamin till seriemördare och hur han tänkte.
Driven av det har jag gjort grundlig research och läst massor av böcker.
På vägen har jag insett varför Benjamin gjorde det han gjorde, men har svårt att förstå dem runt honom.
Ett barn föds inte ont, eller?20 juli 2014

En början-691

Jag var avundsjuk. På allt och alla. På min väninna som gift sig med sin ungdomskärlek. På min syster vars man vunnit över en miljon och snabbt förpassat familjen till ett varmare land. På min pojkvän som hade ett jobb han älskade. Jag provocerade min chef varje dag i syfte att få fart på honom, men möttes varje morgon av en degklump som satt djupt försjunken i morgontidningen med en kopp kaffe i näven. Jag klädde upp mig och bar så höga klackar att det var förenat med livsfara att beträda en trappa. Andra dagar lät jag håret hänga och använde mina lappade favvojeans. 
Jag drog täcket över huvudet och kröp ihop till en boll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar