Hat och en gnutta kärlek. Mitt pågående bok- och filmmanusprojekt

Mitt pågående manusprojekt nr 1:
Romantic-crime romanen Hat och en gnutta kärlek

Benjamin är trettiosju år när han blir gripen efter femton råa våldtäkter som eskalerat till mord. Charlie är trettionio och författarinna.
När förlaget skickar Charlie till fängelset för att skriva en biografi om Benjamin startar de något som är omöjligt att stoppa.

I skriftens spår kommer hemlighet på hemlighet upp och ingen är oskyldig.
En enkel fråga hade kunnat förhindra det som hände den lilla pojken.

Ideén till den här boken kom till mig via media. En liten artikel i en tidning som jag sparade i flera år och aldrig kunde få ur huvudet. Jag undrade ständigt vad som gjort Benjamin till seriemördare och hur han tänkte.
Driven av det har jag gjort grundlig research och läst massor av böcker.
På vägen har jag insett varför Benjamin gjorde det han gjorde, men har svårt att förstå dem runt honom.
Ett barn föds inte ont, eller?6 juni 2015

En början-902

"Kom och lägg dig vid mina fötter", sa Jaqline och drog av gummisnodden från flätan medan hon hade fulls sjå att inte skratta. Masken som satt för ansiktet kliade och hon hade blivit hes av att förställa rösten. Hon lutade sig ner efter piskan och slog lätt med den på hans länd.
"Aj", skrek han och ryckte till. "Det där gjorde ont. När får jag komma loss", fortsatte han och drog i repen som satt fast i sänggaveln och runt hans handleder. "Jag får sår av de här."
"Tyst", sa Jaqline och satte sig över honom. "Nu ska du få vara med om något du aldrig gjort förut."
Hon funderade på om hon skulle klä av sig, men beslöt att inte göra det. Istället band hon fast hans fötter i sängstolparna. 
Hon steg av honom och tog av sig den svarta lackdräkten, löste upp knutarna runt hans handleder och suckade. "Det här är tråkigt. Det ger mig absolut ingenting."
"Men gumman, vi var ju överens om att försöka få fart på sexet. Jag tyckte du var underbar som fröken Domino och skulle gärna fått mer av den varan."
"Det är just det. Vi är alldeles för olika du och jag. Det bästa jag vet är att sitta framför brasan med en filt över axlarna och en bra bok i handen."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar