8 juni 2009

Sexnovell: Klippningen

Petra är nyinflyttad till Stockholm och delar lägenhet med sin arbetskamrat Ola. Hon är inte speciellt blyg över att visa upp sin kropp, och stackars Ola har det lite jobbigt eftersom han börjar dras till henne utan att han egentligen vill det.
Sakta byggs det upp en sexuell nyfikenhet mellan dem, och de mest vardagliga saker blir fylld av erotisk spänning. Petra å sin sida är helt sexuellt oerfaren, och allt hon kan har hon läst i Mitt livs novell, men alla som läst den vet att det kan gå rätt hett till där.
En kväll när Måns var på besök hos Ola frågade han om Petra kunde klippa honom. Sagt och gjort. Måns hade krulligt, tjockt hår som började gå åt det gråa hållet trots att han inte var så gammal. Ola sade plötsligt att han också ville bli klippt, så hon började med att klippa honom bak. När hon skulle klippa sidorna satte han plötsligt handen på hennes höft, och hon kunde känna värmen av den genom det tunna tyget på sina byxor. Hon log för sig själv, men sade ingenting utan fortsatte med att klippa håret uppe på huvudet. Kammandet genom håret blev till en sensuell smekning, och hon klippte bort en hel del av hans lockar. När hon skulle klippa hans lugg drog han häftigt ner henne så att hon gränslade honom i knät, och samtidigt tittade han henne djupt i ögonen. Petra blev oerhört upphetsad, och märkte snart att känslorna hos honom var detsamma. Då började hon retas med honom genom att försiktigt trycka sina bröst mot hans när hon gjorde den sista finputsningen på sidorna. Petra kände att han fick ett ordentligt stånd, och fortsatte gäcka honom. Hon rörde sig försiktigt fram och tillbaka i knät på Ola medan hon skrattade och flamsade med Måns som stod bredvid. Ibland reste hon sig upp liksom för att komma åt högre upp, men återvände strax till hans längtande mandom. Hon kände hjärtat rusa och ville bara att Måns skulle gå. NU!!! Hon ville ha Ola nära, nära långt in. Långsamt reste hon sig och "råkade" nudda med fingertopparna i nacken på Ola som nu hade STORA problem.
Han harklade sig och hävde ur sig något om att "nä, nu måste Petra sova…annars kommer Petra inte upp imorgon". Måns försvann snabbt från lägenheten och de gjorde alla toalettbestyr under tystnad. När hon var på väg till sitt rum iklädd bara trosor och sade "god natt, och sov gott!" Fortfarande med bultande sköte, frågade Ola om han kunde få en godnattkram. De kramades hårdare och hårdare, och till slut frågade Ola lite trevande. " Kan vi inte sova tillsammans? Vi kan ligga och prata lite"
Petra förstod vad som höll på att hända och kände att hon vibrerade därnere av lust. När de krupit ner i sängen sade han "Du har en skitsnygg kropp och en ursexig rumpa, och att se dig naken utan att få dig har gjort mig galen!" Han drog långsamt med sina fingrar över henne bröst och fortsatte över höfterna och rumpan, för att sakta slingrande bege sig över magen och ner mellan hennes ben. Petra höll andan och undrade vad som skulle hända, men visste egentligen precis var de var på väg. Ola drog upp hennes ben över sin höft och hon kunde genom den tunna trosan känna hans absolut heligaste som vid det här laget var en praktfull pelare. De kysstes först lite trevande, sedan blev det hetare och hetare. Deras tungor lekte och han stötte då och då in sin tunga som en lem. Båda förvånades över kemin mellan dem. Ola tog ner sin hand för att föra trosorna hon hade på sig åt sidan så att han skulle komma åt, och långsamt trängde han in i Petra medan han lade sin andra hand över hennes höft. Varsamt drog han sig omväxlande i och ur hennes nu svettiga kropp. All spänning som byggts upp under kvällen briserade slutligen i en gemensam orgasm. Petra tog av sig sina nu blöta trosor och smekte honom över hans hårda mage, sedan lät hon sin tunga svepa över hans kropp. När hon såg att Ola var redo igen gränslade hon hans lem. Det tog inte lång tid innan hon kom i en blixtrande orgasm.
Efteråt höll han hennes hand ,och låg och tittade på henne tills hon somnade. Slutligen föll även han i sömn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...