27 september 2009

Tema att synas

Äntligen kände jag igen mig! Där var trappan jag hade hånglat med Andreas på, när (jag fnissade för mig själv) en tant som bott bredvid hade lyckats med att komma precis när han stod där med handen i mina byxor. Oh vad jag njöt av att se tanten bli illa berörd. När hon gick därifrån med snabba steg och näsan i vädret satte Andreas och jag ihop huvudena och skrattade högt.
Efteråt upplevde jag en av mina skönaste orgasmer när han gjorde det outsägligt skönt för mig. Att bli sedd och allra helst exponerad hade varit mitt syfte som jag den där gången lyckades jävligt bra med.
Min promenad fortsatte genom stan i nattens mörker.
Efter några meter kom jag till ett stort kontorshus som på 90-talet varit ett stort diskotek som varit mycket populärt. Därinne hade jag haft mycket skoj med grabsen, hm, MYCKET skoj…

En gång hittade jag en sötnos på dansgolvet som var lite kinky klädd i läderbrallor, piercingar, mycket muskler och häftig frisyr. Jag tände på alla cylindrar och bestämde mig på studs att honom skall jag ha. Sagt och gjort.
Jag flirtade hejdlöst med killen som tyvärr visade sig lite väl tam för att ha den utstyrseln, men, men… Han föll som en fura, och jag hade snart galet sex i en trappa som då och då passerades av folk. När en utav vakterna passerade och såg vad som försiggick garvade han bara och gick vidare. När jag fått mitt sade jag tack och hej och drog från stället.

En annan gång hittade jag ett riktigt kap som var en jävel på att kyssas, mmmmm, han gav verkligen mersmak. Nåväl, efter lite hångel inne på stället drog han med mig ut i parken som låg utanför. Där slet vi snabbt av varandra kläderna för att ge varandra en rejäl omgång. Vilket ligg!! Eller, hm, egentligen var det väl ett stånd. He, he …för grabben tryckte mig hårt mot närmsta träd, för att först ge mig en pinne som smakade mums, och sedan gå ner till hjärtehålet och mumsa. Ja, jisus vilken kille! Innan vi skiljdes åt fick jag hans nummer, men vad faan…helt ointressant. Han var ju begagnad.

Jag gick vidare genom staden, och naturligtvis hamnar jag på Västerbron, den maffiga, med en sjutusan till utsikt, och bekvämt med smedsuddsbadet under.
Och där mina vänner…träffade jag en man, med hår på bröstet och en mandom som gick till månen.
Han satt på en sliten filt när jag kom förbi och hejade. Naturligtvis hejade han tillbaka, och kontakten var etablerad. Efter lite strösnack om livet och så där kom vi till skott.
Under tiden som vi pratat hade jag ganska snart förstått att här var det en man med resurser. Badbyxorna putade betänkligt, och under tiden vi pratade retades jag lite med karlsloken genom att klä av mig, plagg efter plagg åkte av under stort intresse från hans sida. Jag njöt! När inget annat än mina tunna, nästan osynliga trosor fanns kvar, hade hans mandom gjort salut, och ville vara med och leka. He, he…jag kunde ju inte vara för lättfångad, så jag frågade om vi inte skulle ta ett bad.(Även om jag blev vansinnigt upphetsad av synen jag såg).

Han var snabbt med på noterna, och till min stora förvåning slänger han av sig badbyxorna, och kastar sig i. Jag gör detsamma, och finner snart att han tagit tillfället i akt. Han håller om mig bakifrån, och jag kan känna att han är mer än redo för en ritt. Ånä…så lätt skall han inte få det. Jag flyttar mig en bit bort för att kunna beskåda karlen i hela hans härlighet, och hm, jag måste erkänna att jag har vissa problem att hålla tassarna i styr.
Våt både inuti och utanpå kan jag till slut inte hålla mig, och dyker ner i vattnet för att simma upp jämte honom, där jag med mina vassa klor klöser revor i hans länder och slukar honom. Han vet inte vart han skall titta den stackarn, och biter sig i läppen för att inte skrika rätt ut.

Ni kanske undrar varför? Jo, på stranden sitter flera familjer och grillar med barn och hundar i en enda röra. Samtliga tittade till när vi travade ut i böljan, och de undrar nog vad som händer härute. Jag njuter av att ha honom i min makt, och tar min belöning när han blivit redo för nästa rond. Ja ni, han var både stor och lång, på alla sätt. När vi kom upp till filten igen tittade han på mig med stora bedjande ögon och sade ”snälla, gift dig med mig!” Jag bara skrattade, och efter att vi bytt nummer for jag hem till min lilla kvart.

Nu har vi kommit till porten där jag bodde. Här har ju också hänt ett och annat.
En gång hade jag raggat upp en söting vid grillen strax här bortanför som hade tappat bort sina vänner.
Själv var jag hungrig på alla sätt, och hade snart fått i mig en hamburgare med pitabröd, och hade sällskap hem. Eller hem förresten, vi hamnade i en port inte långt från grillen. Unga killar smakar mums, det är en sak som är säker. En förskräckt tant som bodde i porten tittade bort när hon såg vad vi sysslade med. Vi fnissade båda två, och fortsatte våra bestyr. Jag gav honom en behandling som han inte riktigt var van, och tog mitt efteråt.
Killen var lite osäker, men jag lotsade honom rätt. Efteråt tog jag hans hand och tog med honom hem. Grabben blev lite rädd när jag tog fram klovarna, men slappnade av efter ett tag, och jag tror att han njöt. När jag knöt sidenscarfen över hans ögon såg jag paniken…men något annat talade för att han var tänd.
Jag frågade om jag skulle sluta, och fick ett stönande nej till svar. Killen var nog ändå lättad när jag låste upp klovarna. Han hade i alla fall väldigt bråttom därifrån.

Min lägenhet låg på tredje våningen, och jag kunde se vad alla i huset mittemot sysslade med. Eftersom jag är en nattuggla brukade jag innan jag somnade dra upp persiennen och utföra en privat striptease för den som ville se. De unga grabbarna i huset snett emot brukade släcka i sin lägenhet, och stå i fönstret och dregla. När jag mötte dem på gatan log de och sade hej.

Enda gången det höll på att gå på tok var när tanten i huset mittemot som bor på våningen högst upp hade fest, och ringde polisen för att anmäla mig när hennes vänner spanade in mitt nattliga uppträdande. Men poliskillen som kom upp visade sig vara en godbit, och berättade att han skulle sluta sitt pass om en stund. En timme senare kom han och plingade på…i uniform. Hjälp vad sexig han var!!
Under uniformen hade han bara ett par kalsonger. Snacka om tändning! Mitt sexalarm ljöd i 300 decibel när han slängde av sig kläderna. Att han sedan var en jäkla akrobat i sängen var väl bara en glad överraskning.

Han låg kvar över natten, och i morgonens första timmar smög vi ut i parken och hade sex. Han gjorde allt! Skrattande insåg jag att jag mött min jämlike. Han älskade att ha sex inför publik, och ville bli sedd på alla sätt, var en sjuhelsickes Don Juan och snygg som attan. Så vad tror ni jag gjorde?
Naturligtvis gifte jag mig med honom.

3 kommentarer:

  1. Här var det fart och fläkt minsann. Att alla har behov av att synas är sant, men den här lilla damen har ett behov utöver det vanliga. med lite mer text och detaljer kan du skicka in den till någon herrtidning.

    SvaraRadera
  2. ojdå lite för ähhh jag e nog för pryd misstänker jag men fart var det i texten hann knappt med att läsa

    SvaraRadera
  3. Känns lite som ombytta roller. Rakt på sak, som man fördomsfullt annars menar att killar gillar.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...