31 december 2009

TEMA skriv om förväntan inför ett nytt decennium

När man passerat de där åren då man rände ute natt efter natt på krogen upphör liksom lusten att fira alla dessa konstiga dagar. Men nyår är ändå mycket speciellt eftersom man ramlar in i ett nytt år.

Förväntningarna är stora över det kommande decenniet och många skriver listor på löften som ändå aldrig kommer att fullföljas.

Jag själv bara följer med livet hand i hand med min familj, och hoppas att det nya året skall vara minst lika bra som det förra.
Att alla skall få förbli friska och att jag kanske, kanske får en säljtopp på min bok.
Kunde jag sedan bara få ett schysst jobb vore livet guld.

Inga löften passerar över mina läppar, inte heller några måsten skapas den här speciella dagen. Vi bara umgås, njuter av varandras sällskap och spelar spel med barnen medan vi på grund av kylan utanför eldar i vår braskamin och på det sättet ger vårt hus den där hemtrevliga touchen.

På natten strax innan tolvslaget väcker vi de skönsnusande sötnosarna och klär på dem och oss varma overaller för att sedan med iskalla händer försiktigt tända våra fyrverkerier som blir ett crescendo av färger bland många andra.

Gott Nytt År kära skrivarvänner! Vi syns nästa år.

7 kommentarer:

  1. hoppas kvällen och dagen blir det du vill även det stundande året. Gott nytt år

    SvaraRadera
  2. Gott nytt år önskar jag dig!

    SvaraRadera
  3. Gott Nytt År, låter mysigt att först låta barnen sova för att väcka dem vid 12-slaget.

    kramkram

    SvaraRadera
  4. Låter härligt med de skönsnusande sötnosarna :-)!

    SvaraRadera
  5. Jag tror du är den rätta inställningen...inte överdrivna förväntningar eller krav, utan helt enkelt livsbejakande ta emot livet sådant det är. Jag önskar dig ett gott 2010!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...