22 augusti 2010

Dagboksinlägg

I förrgår fick jag ett brev från sjukhuset där min läkare berättade att mina blodplättar minskat igen, och att hon nu skickar mig till utredningen för att en gång för alla reda ut vad min kropp håller på med.

Ni som läst min bok TRE ÄNGLAR OCH TRE MIRAKEL vet att min mens keffade ur totalt efter andra graviditeten som resulterade i vår lilla prinsessa. Kort sagt kan man säga att jag sedan 2005 inte haft en enda normal mens. Närmast kan man väl likna dem vid Stockholms blodbad, och ett mycket utdraget sådant. Nåväl…mina nästanmöten med Sankte Per och alla blåmärken som lätt poppar upp på min kropp har nu resulterat i att de vill undersöka mig noggrant, och kanske, kanske allt det här resulterar i en diagnos.

Gårdagen tillbringade vi på Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby. Ett underbart ställe som har allt ett barn kan önska. Vi gungade, åkte rutschkana, snurrade, tittade på teater, tog lotter och gick balansgång som nog faktiskt var mest omtyckt av samtliga barn. Det var enkelt gjort med stenar och stockar som låg i rad, och gick genom små bäckar och över gräs och lera. Till och med minstingen uppskattade det här så mycket att det blev stort gallskrik när vi gick därifrån.

Peters syster och hennes karl har sommarhus i Loftahammar där vi fullständigt uttröttade landade efter ex antal timmar i Vimmerby. Efter en god middag med kräftor som huvudrätt ramlade jag i säng framåt tvåtiden på natten.

Det sista jag tänkte på innan jag slöt mina blå är när nästa recension på VILDSINT skall komma, och vad som kommer att skrivas där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...