12 augusti 2010

Idag har det varit en riktig skitdag

Den här dagen vill jag trycka tillbaka till sin första början och stryka ett stort svart streck över.

Jag skjutsade Razmus till Cirkus Cirkör vid nio, handlade på Ica Maxi (underligt att man går in med tanken att köpa två ynka fleecejackor och kommer ut med en vagn fullastad med diverse varor) och for hem 1500 pix fattigare.

Väl hemma kollade jag mejl och fick just inget vettigt gjort. Jo jag tvättade, men fick till slut köra det i torktumlaren eftersom det är så fuktigt ute.

Klockan två packade jag in samtliga ungar i bilen och hämtade Razmus för att sedan svänga in på Mac Donald och käka. Glatt sjungande for vi hemåt med tanken att ha en myskväll.

Ha...trodde vi ja. Plötsligt hostar bilskrället till och DÖR...ja just det...den dör. Och naturligtvis på ett av de sämst tänkbara ställen som finns. En kurva med livlig trafik mitt i Tumba. Ohhhhh, vad ARG jag var! Jag slog på instrumentbrädan och svor alla ramsor jag kan, men bilen var dödstyst.

Panikslaget ringde jag till Peter som skulle iväg för att hjälpa en kompis. Han fick göra en rundpall på E4 och vända hemåt igen.

Vi fick dra bilen till närmsta mack och åka iväg för att köpa ett nytt batteri eftersom det gamla gett upp.

Några timmar senare gav vi upp och rullade in den på en bilverkstad som låg jämte macken.

Nu står den där och väntar...död trots att den fått nytt batteri, olja och vatten.
Bläh!

1 kommentar:

  1. Hm, jag saknade dig på puffen igår så kikade in nu på morgonrundan för att kolla läget. När du inte skriver tänker jag alltid - vad har nu hänt? Stackars er. När bilar (och en hel del annat som vi vant oss vid) bara lägger av så där så blir man, milt uttryckt TRÖTT. Och fattig. Tyvärr. Både på pengar och på tid, som det tar att lösa problemet. Hoppas det ordnar sig och att dagen idag blir bättre! ...fredagen den 13:e kom jag just på... :S

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...