9 augusti 2010

Mitt nya yrke: Tegelkrossare

Vanliga familjer åker till Kolmården och tittar på djur när de skall göra någonting tillsammans, men familjen Meijer/Östlund dem slår på tegelpannor hela dagen.

Äh, skämt åsido…men faktum är att nästan hela familjen har varit involverad i det stora projektet att plocka av tegelpannorna från bostadshuset för att förpassa dem ned i gästhuskällaren som vi skall försöka fixa till. I nuläget är den sprucken och tar in vatten.

Razmus har hjälpt till mest med att slå sönder pannor när jag kastat fram dem till honom. Det här är ett superbra sätt att bli av med sina aggressioner.

Under tiden som jag väntar på nästa omgång börjar jag peta i taket som är halvruttet…ha, trodde jag ja. Taket är genomruttet, och det är förenat med direkt livsfara att ens försöka smyga in på golvet. Eftersom jag har gott om tid petar jag vidare och inser att vi har ett stort jobb framför oss med att rädda vårt lilla charmiga gästhus.

Nu är jag öm i varenda kroppsdel, men gäststugan är mer än halvfylld efter vårt dagsverke.


1 kommentar:

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...