15 september 2010

DAGBOKSINLÄGG 15 sept.


Regnet smattrar ihärdigt på biltaket och jag sitter med min älskade laptop i knäet och skriver. Tittar på vad de andra på skrivpuff petade ihop igår och öser lovord över dem alla. Tänk att världen består av så många människor som liksom mig har det här behovet att ösa ur sig ord.
Det känns fortfarande lika fantastiskt att gå i skolan och min trögstartade hjärna börjar så sakteliga köra igång kontoret för att tillgodose sig alla underliga ord jag lär mig.
Igår skrev jag hela dagen, och hade nästan abstinens över att inte få fortsätta på mitt manus. Peter kom hem och ville pratat, men mina tankar svävade inne på kontoret över datorn, och jag ville sååååå gärna gå dit, men hejdade mig.
Till slut somnade han i soffan trött efter dagens vedermödor och jag pep fort iväg och slog upp datorn för att sedan skriva till långt in på natten.
Idag öser som sagt regnet ned här i Botkyrka och alla människor skyndar sig fram på gatan under gigantiska paraplyer.
Vi fick schemat från skolan igår och då fick jag veta att på dagens program står saga…skall bli mycket intressant att höra hur de gör sådana. Jag har hittills bara skrivit en ungdomssaga.
Ha en underbar dag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...