19 september 2010

Dagboksinlägg kväll/natt 19 sept

Eftersom min älskade Zafira inte ville leka med mig längre måste jag låna min pojkväns Mazda Pickup och hej och hå vilken skillnad det var. Man cruisar fram på gatan som på blankt vatten med en snabb båt och sitter högre än alla andra. En skön känsla, men ack så svår eftersom jag inte riktigt har pejl på vara alla sidor på bilen finns ännu. När jag backade var det med hjärtat i halsgropen eftersom jag såg nada.


Nåväl vi kom hem med livet i behåll, och det återstår bara att se hur det går imorgon. Naturligtvis lär jag få sitta i de där förbaskade köerna både hem och till skolan. Jag måste medge att jag är lite nervös.

När jag var liten och pappa skulle lära mig att köra traktor höll det på att sluta riktigt, riktigt illa. När han babblade med mig svängde jag mot honom och höll på att köra över honom. Exakt då slutade pappa att tjata på mig om att lära mig köra, sedan satte jag aldrig min fot på den gaspedalen mer.

Nu ikväll skall jag leta upp myten om Atlantis på nätet för att imorgon redovisa den inför mina skolkamrater. Jag återkommer senare till den myten för den är faktiskt vansinnigt intressant.

broombroooom

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...