13 september 2010

Dagboksinlägg MONDAY; BLOODY MONDAY


Sitter i bilen och väntar på att skolan skall öppna. Regnet öser ned utanför och jag sitter i en bubbla av knattrande tak och fönster. Jag kan inte hjälpa det, men jag älskar regn. Det är renande på något vis och nu när termometern fortfarande visar plus är det ju ljummet.
Mina tankar drar iväg till helgen som kommer då vi skall gå på Ugglas show, och naturligtvis bokmässehelgen som ger små kvillringar i magen. Då skall min bok Pappersskärvor visas upp. Hm…vad har jag gett mig in på?
Idag skall jag gå i skolan här i Botkyrka, men imorgon skall vi vara i stan…och vips blev livet lite mer komplicerat. Men, men…som tur är har vi ett bättre dagis nu och kan komma lite tidigare. Närmare bestämt klockan sju. Peter lovade att ta morgondagen så att jag kan kolla hur lång tid jag måste ha på mig nästa gång. Tänkte nämligen lämna bilen i Tumba och åka kommunalt till stan. Köerna ringlar kilometerlånga, och jag har absolut ingen lust att sitta i bilkö. Nä jag tänkte vara effektiv och skriva när jag åker pendeln. Nu får vi ju se hur det blir med den saken i verkligheten, men tanken finns där.
Ni får ha en underbar dag!
Nu skall jag dra på mig regnjackan och springa till skolan så fort jag kan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...