30 september 2010

Dagboksinlägg Skriva filmmanus, dumma blodplättar

morse var det bara att konstatera fakta. Förkylningen Peter och Lilleman har hade smittat av sig till oss andra, och med suckande hjärta skrev jag ett sms till min lärare för att tala om att jag inte skulle kunna komma på någon personlig handledning idag. jag körde Razzel och Bine till dagis och skola och fortsatte sedan med Lilleman till Statoil för att tanka och vidare till Ica för att hämta paket.

Idag är det en stor dag för Lilleman...han skall gå igenom sin första skolfotografering. Snorig eller ej...med skall han.

Efter att vi fikat åker jag till skolan med Lilleman och lämnar av honom. Han springer snabbt iväg till sina vänner och leker .

Jag själv sätter mig i passagerarsätet, lägger en filt över benen och plockar fram datorn för att skriva dagens skrivpuff. När den är klar fortsätter jag med mitt filmmanus som redan kommit upp i 30 sidor. Sedan är det ju en annan fråga hur rätt det är...he, he... jag får väl min dom i ett mejl från läraren idag.

Idag går barnen bara till ett i skolan, sedan tänkte jag hämta hem dem. Razzel går ju i skola till dess och småttingarna skall fotograferas vid elva ungefär, men det kan dra ut på tiden. Att fota småbarn är ingen lek.

Några kvarglömda bullbitar och en festis får bli min lunch.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...