5 oktober 2010

Dagboksinlägg 5 okt

Jisus Amalia...hur skall detta sluta? Filmmanuset växer av sig själv och är just nu på 60 fullspäckade sidor. Ja, ja...jag får väl göra två filmer annars. Eller?

Dagen började med avlämning av barn, sedan hemfärd och slogs med gamla datorn som ideligen skuttar iväg i texten som den vill.

Peter går på små rosa moln eftersom han äntligen skall öppna eget och ligger i startgroparna för det. Nu skall vi fixa ny telefon plus nytt nummer, och jag skall hysta ihop en schysst hemsida och försöka få ihop lite snygga plåtbilder från alla hans jobb. Spännande, spännande, men samtidigt blir det ungarna som får ta stöten. Alla vet ju att som egenföretagare jobbar du jämt, och lite till. Blir det som jag vill så kommer jag att skriva resten av mitt liv, sedan om det blir vanliga manus eller filmmanus får vi väl se.

Just nu har jag iallafall värsta flowen och anteckningsboken nästan väller över av alla ideer som sprutar ur min minst sagt överhettade hjärna. Än så länge är det inte många spänn jag tjänat på mitt skrivande och svärmor och Peters syster tittar minst sagt misstroget på mig när jag pratar om mitt skrivande. Den som mest hejar på mig är nog Peter. Tänk vilken lycka det är att ha en sådan underbar karl. Den 17 november har vi varit ihop i exakt tio år...hm...kanske dags att gifta sig?

Vi diskuterade det inatt, och vi vill båda helst dra utomlands och göra det på en varm strand i skymningen med vindarna smekande runt våra kroppar som är klädd i några tunna plagg. barfota naturligtvis.

Nåja...time will tell.. Någongång skall jag göra det...vet inte bara riktigt när.

Nu skall jag hämta mina småttingar och handla glass på hemvägen för det är jag värd tycker jag.

Kram på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...