6 oktober 2010

Dagboksinlägg 6 okt

Efter att ha haft teaterregi en hel dag vet jag att jag aldrig, aldrig, aldrig kommer att bli skådespelare.
Jag och min klasskompis skulle hångla och låtsas kära…gissa om jag rodnade? Visserligen är allt på lek med killen som regisserade oss tog allt väldigt allvarligt och fick oss att göra det om, och om, och om igen. Hela kroppen var en enda stor härdsmälta innan vi var klara. Och den stackars grabben var lika generad han.

Annars har vi tillbringat två dagar med att lära oss hur man agerar och vad man som manusförfattare bör tänka på. Mycket intressant och lärorikt. Jag känner mig mycket priviligerad som får möjligheten att lära mig sådant här av den som verkligen är mitt i det.

Idag läste jag upp början på mitt filmmanus och fick mina skolkamrater att rygga till. ”Så du gillar sådant där?” Vladimir skrattade när jag på lunchen berättade i korta ordalag vad manuset handlade om och Gabriel som läst hela manuset eftersom han går på enskild handledning med mig tyckte den var bra.
Lite orolig är man ju att det skall bli fel…det skall jag inte hymla med.

Min bok Pappersskärvor ligger just nu ute på annons hos Facebook och i dagsläget har den haft ca 30000 visningar. Skall bli mycket spännande att se om det ger något resultat.

Kvällen har tillbringats vid spisen för att laga till olika matsorter för att tillfredsställa allas smaker. Sedan lade jag barnen och lade mig med Lilleman som bad mig sova med honom.

Nu skall jag läsa skrivpuffar och sedan kolla mejl.
Imorgon har jag skrivdag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...