7 oktober 2010

Dagboksinlägg (Jag har fått min dom)

Ha, ha…det där såg väldigt uppstyltat ut, och riktigt så illa är det inte. Kurt är enormt duktig på att lära ut det han kan och mejlade mig igår och frågade om vi kunde ses idag och gå igenom mitt manus. Fattar ni? Min lärare frågar mig om jag vill och kan träffas…trots att det var mitt fel att jag missade min handledning förra torsdagen. Han tog sig alltså tid att ses och rätta till mina fel.

Jag var nervös…det medges…och när jag lämnat bilen i Tumba och hoppat på pendeltåget som naturligtvis (vad annars) är försenat på grund av en olycka längre fram. Som tur är skulle jag inte åka så långt fram.

Väl framme går jag upp till stället vi skall vara på, och tro det eller ej…Kurt har en liten skrivarstuga jämte kyrkan på Helgalunden som är så otroligt söt att jag fotograferar skapelsen. Ni får foton senare, för nu sitter jag på parkeringen i Tumba och skriver.
När man som jag bor långt från ära och redlighet är det bara att gilla läget och hitta på någonting för att fördriva tiden tills barnen skall hämtas (klockan 4) och därför skriver jag först det här för att sedan gå in i mitt filmmanus som var skitbra och dramatiskt som attan enligt Kurt. Han öste så mycket beröm över mig att jag rodnade och samtidigt lättade från backen av lycka.

Han bad mig tänka efter hur jag ville att historien skulle sluta och berättade att han var imponerad över mitt driv.

Flygande på små rosa moln lämnade jag stugan en timme senare och tog pendeln hem.

above cloude

2 kommentarer:

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...