Hat och en gnutta kärlek. Mitt pågående bok- och filmmanusprojekt

Mitt pågående manusprojekt nr 1:
Romantic-crime romanen Hat och en gnutta kärlek

Benjamin är trettiosju år när han blir gripen efter femton råa våldtäkter som eskalerat till mord. Charlie är trettionio och författarinna.
När förlaget skickar Charlie till fängelset för att skriva en biografi om Benjamin startar de något som är omöjligt att stoppa.

I skriftens spår kommer hemlighet på hemlighet upp och ingen är oskyldig.
En enkel fråga hade kunnat förhindra det som hände den lilla pojken.

Ideén till den här boken kom till mig via media. En liten artikel i en tidning som jag sparade i flera år och aldrig kunde få ur huvudet. Jag undrade ständigt vad som gjort Benjamin till seriemördare och hur han tänkte.
Driven av det har jag gjort grundlig research och läst massor av böcker.
På vägen har jag insett varför Benjamin gjorde det han gjorde, men har svårt att förstå dem runt honom.
Ett barn föds inte ont, eller?3 januari 2011

Dagboksinlägg 3 jan 2011

Äntligen kom vi ut i backen!
Efter att jag skottat bort snön har vi en backe som är lång, så lång, och det bästa av allt är att den finns på baksidan av vårt hus.


Vår lilla terrier Zilla var alldeles galen och sprang runt, runt…lycklig över att bara finnas, och gläfste glatt när vi åkte snowracer och pulka.

Det var inte alltför enkelt att få henne att sitta så att jag skulle kunna fotografera henne, men till slut fastnade hon.

Taket på huset är täckt av snö, och jag är lite bekymrad eftersom hundgården ligger på sidan av huset. Vi får nog klättra upp och rensa bort det där.


Zabine poserade som vanligt när jag riktade kameran mot henne. Vad månde bliva? Fotomodell? Hon drar iväg ordentligt i längd nu, och blir nog lång liksom sin far. Det är bara att inse…våra barn kommer allihop att vara mycket längre än mig.


När vi blöta och kalla med rosiga kinder kom in igen åt vi mellis och gick var och en till våra egna pysslanden.

1 kommentar:

  1. Mysigt imorgon ska vi ut.
    Jobbat 5 nätter i rad inge roligt direkt.
    God fortsättning.

    SvaraRadera