27 maj 2011

TEMA Spektakel

”Krakel, spektakel, kusin Vitamin, hängde och slängde…” Malin tittade på sitt verk och flinade. Nu skulle inte grannpojken William våga reta henne längre. Det var väldigt synd att Missan måste dö, men Malin kände sig tvingad till sådana här saker. Mobbningen hade eskalerat efter dagen då hon kissade på sig, och William var den värste…alltid den värste.

Hon knöt en rosett på det rosa presentsnöret som hon använde som snara runt halsen på den becksvarta katten, och puttade till henne så att hon svängde sakta fram och tillbaka. Den rosa tungan hängde ut genom ena mungipan, och blodet rann från huvudet där Malin slagit hammaren.

Egentligen skulle hon vilja stanna för att se klasskamratens min när han hittade sin älskade katt upphängd som en fågelskrämma i trädet, men Malin visste var gränsen gick och samlade ihop köttbullarna hon lurat till sig Missan med för att sedan med små hoppande steg gå hem.

4 kommentarer:

  1. brutalt! hemskt för alla inblandade, och visst fattar man sympati för stackars flickebarnet...

    SvaraRadera
  2. Grymt spektakel. /Kalle Byx

    SvaraRadera
  3. Tusen tack för bokvinsten! Rörd, stolt, glad och hedrad.

    Tyvärr klarade jag inte av att läsa din text idag. Tur att det var varningstext på den. :)

    SvaraRadera
  4. DJÄVLA UNGAR!!!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...