24 juli 2011

Dagboksinlägg 24 juli - Väninnedate

God kväll!
Idag har jag först varit till Ica Maxi och shoppat mat, vackra glas och matskålar som jag fick för fantastiska fem kronor stycket. ibland har jag sådan där makalös tur, och hittar saker.
På vägen till Ica ringer min älskade väninna och frågar om vi skall ses. Jag har tänkt på henne bara några timmar tidigare, och blir naturligtvis jätteglad, och vi bestämmer att jag skall plocka upp henne på hemvägen.

När vi återvänder till huset äter vi, sedan babblar Susanna och jag om allt möjligt i massor av timmar. Ämnen som tas upp är ADHD (hon är ett kvicksilver som mig), Norgemorden, idiotiska karlar som tror att de kan behandla kvinnor hur som helst, ensamhet, Barnlöshet, skolor, Maraton i New York och eventuell utgång på disco för att dansa fötterna av oss. Lite allt möjligt som trillar in i våra hjärnor för stunden.

När jag lämnar av henne kramas vi en lång stund, sedan springer hon iväg till pendeln, och jag far hemåt.

Barnen är omöjliga att lägga, och vägrar fullständigt att befatta sig med sängen. Oh nej...det är alla möjliga fel. Törstig, pinknödig, och otrött. Till slut ger jag upp, låter Hampuz ligga i soffan bredvid mig, Zabine krypa ned i våran säng, och Razmus får läsa. ha, ha...hur länge tror ni att det dröjer innan de somnar? Femton minuter senare sussar alla sött. Det visar väl om något att det inte är någon ide´att tvinga ungarna i säng, och för den delen är det ju sommarlov.

Peter och Rita kommer hem efter en hel dags slit, trötta och något slitna i kroppen.

Nu skall jag skriva på manuset.
Ha det
Kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...