25 juli 2011

Morgoninlägg 25 juli

God morgon!
Inatt jobbade jag tills klockan var fyra med manuset, och ögonen gick mer eller mindre i kors på mig. Som vanligt får jag det där fantastiska flowet, och vill inte gå och lägga mig. Tänk om man kunde kicka igång motorn utan att sova emellan. Du förstår vilka underbara böcker som skulle skapas.

Tidigt i morse väcktes vi av att en slam-bil kör in på tomten, och skyndar oss upp osäkra på vad som egentligen händer. Peter går ut och tar emot honom, och får visa den unga killen till våra grannar som bor på fyran som var målet.

När jag nu ändå stigit upp så är det ingen ide´att krypa ned i sängen igen, och efter en kort promenad med vovvarna sätter jag mig vid datorn för att kolla läget i världen.
Det är grått och disigt idag, och gräsmattorna ropar på assistans. "Dags för klippning!" hojtar de och vajar lite förföriskt med grässtråna.

Idag skall jag iväg med kissen till veterinären och få sista sprutan plus en snygg tatuering i örat. Efter det åker jag och Peter plus barnen till grannens massageställe för att bli omhändertagna. Det är länge sedan jag gjorde något åt min värkande kropp, och mer än dags att bry sig om den.

Ha det
Kram






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...