18 januari 2012

Awarder till mig från andra bloggerskor

På bara några få dagar har jag fått flera Awarder.
De kom från Desiree Fredlund  som skrev så här:
För hon är lika outröttlig som jag. Hon skriver och skriver i en aldrig sinande ström. Hennes Pappersskärvor håller mig sällskap vid mitt köksbord när jag sitter där själv och äter. Boken tar aldrig slut. Jag läser lite här och lite där. Sorgligt ibland, vardagsmysigt ibland och mycket roande ibland. Alla borde ha en Pappersskärva som sällskap.

och härliga Mångmamma, som skriver så här
Ännu en kvinna jag skulle ha massor att prata om med.


Awarden ser ut så här:
Till Awarden hör en uppgift. Liebster är ett tyskt ord som betyder "käraste"och utnämningen ges endast till bloggar med färre än 200 följare/prenumeranter . När man får utmärkelsen ska man göra följande:

Tacka den som gett dig utmärkelsen och länka. 
Skriv ner de 5 bloggar man vill lämna awarden vidare till och låta dom veta det genom att lämna en kommentar hos dem.

Till sist hoppas man att dom utvalda vill lämna utmärkelsen vidare...

Så kommer det svåra att välja fem av alla underbara bloggar jag följer. Den här gången skickar jag awarden vidare till:

Johan Lindbäck som delar med sig av sina kunskaper, ifrågasätter och delar med sig av sitt skrivande.

Christin Ljungqvist som ger mig massor av tips och berättar om sin skrivprocess på bloggen.

Min skrivpuffskompis kvinna-gudinna som just nu har det lite jobbigt med synen, men snart kommer igång med de dagliga puffarna igen. Just nu ser hon inte ens så pass att hon kan skriva på datorn stackars liten.

Pennelina som inte bara fyller år samma dag som mig, utan också verkar väldigt lik mig i sättet. Hennes blogg är fylld av egentagna foton som fyller mig med glädje och tacksamhet över vad som finns runt mig.

Den sista awarden går till Ann Ljungberg som fixar till skrivmingel, resor, och delar med sig av hela block med tips hur man skriver utan att ta en enda krona betalt. Hon är fantastiskt, och en av de människor som fått mitt skrivande att växa. Missa inte hennes sajt Skrivpuff där du varje dag får ett tema att skriva om. Något jag gjort i tre års tid.

Idag har jag och Lilleman varit till BVC på 4-årskontroll. Det var fascinerande att se hur Anki som hon heter lotsade min älskade unge genom hörseltest, syntest, motoriktest och viktkontroll. Hampuz var lugn hela tiden, och följde henne intresserat med blicken, gjorde som hon bad honom, och fick efteråt en liten klisterbild.
Tänk att min lilla parvel kan sitta så lugnt så länge. Annat är det hemma där han studsar mellan golv och tak.

När vi kom hem igen skrev jag på datorn, medan Peter och pojkarna spelade monopol. Razmus var lite schongig i kistan imorse och fick vara hemma. Något han jublade över.
Otur för honom så skall han plugga, eller rättare sagt fortsätta skriva sin korta novell som fröken gett i läxa.
Igår påbörjade vi den, och efter lite segande kom Razzel igång med författandet, och visade att han är min son. Hi, hi...jodå...han skrev inte alls det jag sade utan hittade på saker själv. Det är bara det där med punkt, komma och stor bokstav som är svårt fortfarande.

Nu skall jag skrivpuffa, sedan skriva på manuset jag höll på med inatt.

Ha det gott
Kram


3 kommentarer:

  1. Tack för din superfina bok! Nu ligger den på mitt coffétable :-)

    SvaraRadera
  2. Jag bugar mig djupt! Tar det som en stooor komplimang :-D

    Kramar <3<3<3

    SvaraRadera
  3. ÅÅÅÅ tack så mkt sitter här o kisar o drömmer om att få njuta av att skriva igen. Men det närmar sig o just nu är det mesta på väg mot rätt håll. Jag är så hedrad och glad av att du tänker på mej.

    Kramar ommmm

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...