3 maj 2012

Recension 11 av min bok Pappersskärvor-nytt projekt påbörjat idag

I morse när jag gick in på facebook hittade jag det här:
Bohuslänningen har recenserat din bok, följ länken:
http://bohuslaningen.se/bloggar/1.1004958-bokbloggen?blogPostAction=view_post&postingId=19.313194&fb_source=message

Det var från Anna Granström som håller till på bokbloggen.

Det var recension nummer elva av min bok Pappersskärvor, och jag kände om igen att det här med att skriva är så underbart att jag kommer att hålla på tills jag dör.

Mitt manus Hat och en gnutta kärlek är insatt i en pärm i väntan på redigering, men...det får vila en eller två dagar först. Jag måste pusta ut efter flera veckors intensivt härbärge i en seriemördares hjärna.

Istället har jag tagit en låååång promenad med hundarna och njutit av solen. Men det är kallt, jättekallt. Det var bara att gå in och sätta på sig fleecetröja och väst. Nordanvinden kylde händerna så passa att det värkte i dem innan jag hunnit hem.
Efter lite bus på gräsmattan har jag nu gått in och ska samla alla dagböcker från 2000 fram till 2008. Ett gigantiskt jobb väntar med att dokumentera barnens struliga tillkomst, men nu med allt som hände i livet under tiden de höll sig borta.
Det blir säkert tårar och minnen jag förträngt, men jag hoppas slutresultatet blir kanon.

Ha en fortsatt bra dag







1 kommentar:

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...