4 november 2012

Erotisk novell-6-I nattens mörker

Jag såg honom i samma stund som jag klev in i lokalen, och märkte att han hajade till som om han kände igen mig.
Mina vänner skrattade och pekade lite diskret på mannen som inte kunde släppa mig med blicken.
När vi ställde oss i baren gled han förbi och drog nästan omärkligt med fingrarna över min nacke. Dagen till ära hade jag håret uppsatt i en konstfull knut som Emma hjälpt mig att fixa till innan vi lämnade förfesten hemma hos Pelle.

Vinet jag drack rann snabbt ned i strupen och ersattes av en lakritsshot som Anders beställt in. Grabbarna satt mest och tittade på tjejer och jag pratade om väder och vind med Anna.
Mitt nackhår reste sig när jag såg mannen närma sig igen, och jag längtade efter hans beröring så mycket att det gjorde ont.
Anna fnissade till när hon såg att jag rodnade och tittade sig runt i lokalen. ”Vad är det egentligen du spanar på? Din blick glider iväg hela tiden. Det är jäkligt irriterande skall du veta.” Hon lämnade mig med ett muttrande och krånglade sig in i Pelles famn.
Jag log och blinkade åt henne. Alla i gänget visste att de älskade varandra, men ändå vägrade de att inse det själva. Så när spriten åkt in i deras hjärnor släppte de garden och föll offer för sina lustar helg efter helg. Underlig relation, men de ville tydligen inte inse…

Jag kände nackhåret resa sig igen, och han lutade sig mot mitt öra och viskade något jag inte riktigt hörde. ”Vad säger du?” Ropade jag och kupade handen runt örat för att höra bättre. Blodet i kroppen pulserade alldeles för fort och jag studerade hans händer som var grova som en hantverkares redskap. När han lade handen mot mitt bröst bara några ynka centimeter ovanför min bröstvårta tappade jag talförmågan och bara log fånigt mot honom.
”Du är vacker.” Hans röst bars fram genom sorlet i lokalen och rann in i min hjärna som ett stilla morgondis. Ordet baryton blinkade till för mitt inre och jag såg en manskör sjunga i en kyrka.

Förvånad över den påverkan han hade på mig försökte jag dra mig bort från hans händer, men längtade tillbaka i samma sekund som de försvann.
Mot allt förnuft vände jag mig mot den vansinnigt attraktive främlingen och viskade hest. ”Vart går vi?”

Mina vänner flinade när jag vinkade hejdå och hand i hand med min nya bekantskap gick till en mörk vrå för att bekanta mig med honom. När jag talade lade han ömt handen för min mun. ”Tyst, bara njut. Jag har aldrig träffat någon som påverkat mig så här. Bara känn.”  Främlingen tog min darrande hand och lade den mot sitt hjärta som slog i tretakt. Jag tittade på hans mun och ville att han skulle använda den.
”Kyss mig hårt! Nu!”
Jag greppade hans ansikte och drog det mot mina skälvande läppar som hungrade efter hans. Det smakade himmelskt. Som när man legat en hel dag på stranden och var sådär äckligt hungrig och fick första tuggan. Precis så var det. Jag kände mig modig och lade handen mot hans underliv.
Belöningen var snabb och mannen stoppade ned sin hand innanför jeansen jag bar.
”Inte här väl”, flämtade jag. ”vänta…vi kan…”
Med fingrarna gjorde han så att jag omöjligt kunde röra mig en enda millimeter, och jag drog sakta ned dragkedjan för att befria hans lem. ”Jag vill ha dig…”
Stönande lutade jag huvudet bakåt och försökte fånga hjärnan som snurrade i 190. Vad var det jag höll på med? Herregud…

Som svar på min fråga drog han ut handen och tog min hand för att leda mig ut från discot.

Jag följde honom viljelöst och kände att min kropp längtade vansinnigt efter hans. Jag var våt om trosorna och benen darrade.
När vi lämnat stället gick vi bara runt hörnet och in i en svart port. Där gav jag efter totalt för mina lustar och lät mig villigt ledas in i ett crescendo av känslor. Jag tvekade inte en sekund när han tryckte mig mot väggen. Med en snärt på foten befriade jag mig från jeansen som låg vid fötterna och lade mina lemmar över hans smala höfter. Mannen greppade tag om min midja och höll armen om mig medan han sprutade mig full av mandom och nytt liv. Jag var svettig och ville bara ha mer och mer. När orgasmen slutligen kom var det med sorg jag kände lusten ebba ut.

När allt var över och vi var påklädda igen lade han sitt finger mot min mun och viskade, ”Vi hörs.” Sedan blev han ett med mörkret utanför porten och jag hörde stegen från honom tona bort i natten.

  




          

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...