Hat och en gnutta kärlek. Mitt pågående bok- och filmmanusprojekt

Mitt pågående manusprojekt nr 1:
Romantic-crime romanen Hat och en gnutta kärlek

Benjamin är trettiosju år när han blir gripen efter femton råa våldtäkter som eskalerat till mord. Charlie är trettionio och författarinna.
När förlaget skickar Charlie till fängelset för att skriva en biografi om Benjamin startar de något som är omöjligt att stoppa.

I skriftens spår kommer hemlighet på hemlighet upp och ingen är oskyldig.
En enkel fråga hade kunnat förhindra det som hände den lilla pojken.

Ideén till den här boken kom till mig via media. En liten artikel i en tidning som jag sparade i flera år och aldrig kunde få ur huvudet. Jag undrade ständigt vad som gjort Benjamin till seriemördare och hur han tänkte.
Driven av det har jag gjort grundlig research och läst massor av böcker.
På vägen har jag insett varför Benjamin gjorde det han gjorde, men har svårt att förstå dem runt honom.
Ett barn föds inte ont, eller?14 mars 2013

En början-270

"Hur ska jag hitta dig? Centralen är så jävla stor", sa Olaf och undrade hur kvinnan i andra änden såg ut. Det här med blinddate är nog inget för mig, tänkte han och satt tyst en lång stund.
"Hallå är du kvar? ropade Sandra och undrade vad hon gett sig in på. "Om du går mot strömmen nere i tunneln mellan t-banan och pendeln så ser jag dig." Utan att du ser mig, tänkte hon tyst för sig själv.
"Om jag förstår dig rätt så föreslår du att jag ska gå mot strömmen av folk som kommer från t-banan. Kan du inte bara ringa mig när du är där? Förresten, hur ser du ut?"
Sandra bet sig i underläppen. Hennes utseende var ganska unikt med det rakade håret och den tjocka guldringen i näsan. "Jag ser väl ut som de flesta, rätt kort, mörk, har en mörk jacka."
"Okej", sa Olaf dröjande och öppnade mobilen. "Vad har du för nummer?"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar