3 juni 2013

Att gå kurs berikar mig

Det är många som frågar mig var jag hittar alla roliga kurser. 
Svaret är att jag hittar dem på facebook, skrivasidor, vänners bloggar, får tips OCH är med i Kulturkraft. En organisation som får pengar från EU för att göra så att vi som håller på inom kultur blir bättre på det vi gör. En fantastisk möjlighet att få gratis utbildning. Ja du läste rätt, kurserna är gratis.
Det kan tyckas att jag är på många olika sorters kurser, men alla har ett syfte – att bredda mig som författare. Jag har nu lärt mig att skriva romance, för barn och noveller, och börjat titta på anteckningarna från helgens romancekurs med Simona Arnstedt.

Jag vaknade klockan fem i morse och kunde inte somna om, trots att jag var jättetrött. Fåglarna kvittrade utanför och katten krafsade på dörren och ville ut.

Efter att desperat ha letat nyckeln till huset i en timme, hittade jag den i min väska. Hm, borde kanske tittat där först. Jag försökte minnas vilka kläder jag haft och slet banne mig ut alla kläder jag använt sista veckan på golvet. Du vet, jackor och jeans, shorts och fleecetröjor. Barnen tröttnade och satte sig i bilen.
Nu är de på skolan och jag hemma igen.

Klockan tolv ska jag jobba, så nu ska jag skriva/redigera manuset. Jag har blivit så peppar efter att ha pratat med alla författare på kursen.

Have a nice day

1 kommentar:

  1. Have you ever thought about including a little bit more than just your
    articles? I mean, what you say is fundamental and all.
    However think of if you added some great pictures or video clips
    to give your posts more, "pop"! Your content is excellent but with pics and videos, this website could definitely be
    one of the very best in its field. Terrific
    blog!

    Have a look at my weblog: sizzling hot deluxe free

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...