Hat och en gnutta kärlek. Mitt pågående bok- och filmmanusprojekt

Mitt pågående manusprojekt nr 1:
Romantic-crime romanen Hat och en gnutta kärlek

Benjamin är trettiosju år när han blir gripen efter femton råa våldtäkter som eskalerat till mord. Charlie är trettionio och författarinna.
När förlaget skickar Charlie till fängelset för att skriva en biografi om Benjamin startar de något som är omöjligt att stoppa.

I skriftens spår kommer hemlighet på hemlighet upp och ingen är oskyldig.
En enkel fråga hade kunnat förhindra det som hände den lilla pojken.

Ideén till den här boken kom till mig via media. En liten artikel i en tidning som jag sparade i flera år och aldrig kunde få ur huvudet. Jag undrade ständigt vad som gjort Benjamin till seriemördare och hur han tänkte.
Driven av det har jag gjort grundlig research och läst massor av böcker.
På vägen har jag insett varför Benjamin gjorde det han gjorde, men har svårt att förstå dem runt honom.
Ett barn föds inte ont, eller?19 augusti 2013

En början-416

"Femtio armhävningar - NU!" skrek den grönklädde mannen och pekade på Mattias. "Efter det springer du tjugo varv runt huset. FÖRSTÅTT!"
Mattias gled med blicken över de andra och såg att ingen av dem gjorde en min. De hade stenansikten. Pelle som nyss viskande berättat att mannen framför dem bodde granne med honom, stod nu tyst och tittade rakt fram. Hugo som verkade vara clownen i gänget stod rak i ryggen med händerna tätt efter sidorna.
"Andersson - femtio armhävningar - NU!" skrek mannen illande röd i ansiktet och tog två snabba steg mot Mattias. "Fattar du trögt?"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar